Categories Lepota

6 svakodnevnih aktivnosti koje možete raditi drugačije i biti srećnije… i lepše!

#4 Zaspite i probudite se uz miris omiljenog parfema

Ništa tako efikasno ne popravi raspoloženje u trenutku kao miris omiljenog parfema koji evocira uspomene na najlepše trenutke kada ste ga nosile. Bilo bi sjajno probuditi se i zaspati uz taj miris, zar ne? 🙂 Nanesite par kapi parfema na pamučnu vatu ili tupfer i stavite je u jastučnicu – lepše ćete sanjati i sigurno ćete se probuditi dobro raspoložene.

#5 Šetajte uz muziku umesto da stalno negde žurite

Čak i šetnja od 10 minuta ima brojne pozitivne efekte na zdravlje, lepotu i raspoloženje, ali hajde da je unapredimo još malo – muzikom! Stavite slušalice na uši i slušajte ritmove koji će doprineti dobrom raspoloženju. Šetnja do prodavnice po tu jednu namirnicu koja fali za ručak za porodicu više ne mora da bude „jurnjava“, kao uostalom ni šetnja do posla, banke ili frizerskog salona.

L&Z muzička preporuka za dobro raspoloženje 🙂

#6 Ispunite rokovnik i dnevni planer porukama koje će vas motivisati

Kupite pakovanje šarenih post it papirića i na njih zapišite misli koje vas inspirišu i motivišu. Papirić zalepite u rokovnik, odmah pored spiska obaveza, planiharnih sastanaka, kalkulacija o troškovima, plana ishrane… Koristite zelene papiriće kada želite da smanjite osećaj nervoze, plave kada vam je potreban podstrek da održite dijetu, roze kada želite da razveselite sebe tokom monotonog dana na poslu.

Foto: Thinkstock

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA