Categories Lepota

9 saveta: Kako da nanesete ruž kao profesionalac

5. Savršena linija usana

Današnji ruževi su prilično precizni, pa opet, najpuniju liniju i najsavršeniji luk usana dobićete koristeći olovku za usne u sličnoj nijansi, kao boja vašeg ruža.

6. Počnite od centra usana

Nanosite ruž od samog centra usana, pa ga lagano razmazujte ka uglovima usana. Na ovaj način, tečne ruževe ćete namazati ravnomernije i ostaće manje prostora da pogrešite sa prekomernom količinom proizvoda.

7. Potezi, potezi…

Što više poteza usnom o usnu, ravnomerno će rasporediti boju po vašim usnama, a svaki naredni sloj, samo će doprineti ekskluzivnijem izgledu vaših usana!

8. Sami sebi postavljate makeup pravila

Dobro su vam poznata stara makeup pravila da uz svetao ruž idu istaknute oči, a uz jarke boje sleduje smeran  make up. Međutim, o primeni ovih pravila odlučujete vi sami, u zavisnosti od toga kako se osećate!

9. Ne budite skeptični prema sjaju za usne

Ne morate izbegavati sjaj, jer se brinete da vam se usne ne lepe dok govorite. Idealna kombinacija sa mat nude karminom je smerni sjaj za usne, koji će vizuelno raditi na punoći vaših usana. Jedan potez četkicom biće dovoljan. Zlatno pravilo u nanošenju sjaja je: ničega previše!

Ukoliko pratite ove savete i dopustite sebi da se zabavite, eksperimentišete i uživate u šminkanju, nema sumnje da ćete se ubrzo izveštiti u nanošenju ruža.

Pročitajte i…10 načina da vizuelno povećate oko

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: Thinkstock

Autor: T.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA