Eva Mendez se odlučila na ovaj šokantan tretman

by | 16 novembra, 2020
antiage tretman

Eva Mendez (46) nedavno je podelila fotografiju kozmetičkog tretmana lica koji izgleda prilično zastrašujuće. S obzirom na to da se ispod donje vilice u dubini kože naziru igle, mnogi su se zapitali o čemu je zapravo reč. U pitanju je antiage tretman pomoću kog se podiže i zateže opuštena koža lica. (Pročitaj: Ove beauty proizvode vreme neće pregaziti, a evo kako će izgledati u budućnosti…)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

U kožu se ubacuju niti od polidioksanona, čime se postiže efekat zatezanja. Jedna od posledica je i vidno definisana linija vilice. Prema nekim navodima, cena tretmana je nešto veća od 2.000 dolara.

Ovakav tretman je jeftinija i manje invazivna alternativa liftingu lica i ne zahteva opštu anesteziju. Oporavak traje veoma kratko, pa će lepotica brzo moći da se vrati uobičajenim obavezama. (Pročitaj: Želite kožu kao Viktorijin anđeo? Rouzi Hantington otkriva šta treba da radite)

Iako deluje veoma bolno, stručnjaci tvrde da zapravo nije tako. Postupak je minimalno invazivan i pacijenti najčešće osećaju samo blagu nelagodnost. Da bi cela procedura bila lagodnija, na samom početku tretmana se na lice stavlja krema sa anestezinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Ovaj antiage tretman nije trajan

Međutim, za razliku od liftinga lica, mono-niti nisu trajne. Rezultati su trenutni, ali efekti takvog tretmana traju oko godinu dana. Najbolji rezultati se vide nakon tri meseca, a niti počinju da se rastvaraju u roku od šest do devet meseci. Zbog stimulacije kolagena i elastina, efekat ipak traje znatno duže (do osamnaest meseci).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Mendezova rado isprobava različite kozmetičke tretmane i trudi se da sačuva besprekoran izgled lica. (Pročitaj: Zažalila je zbog botoksa, a sada se kune u ovo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

 

lepotaizdravlje.rsGetty via Guliver, Instagram

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.