Categories Kosa, Lepota

Arganovo ulje: Spas za suvu i tretiranu kosu

@luxyhair

Za oblikovanje kose

Ako je potrebno da na brzinu oblikujete kosu, arganovo ulje je odlično rešenje! Sadrži brojne lekovite sastojke tako da je odlično i za zaštitu kose od toplote. Stavite nekoliko kapi ulja na dlanove i protrljajte prstima kroz suvu kosu. Ovaj tretman radite svaki put pre feniranja, i kosa će vam biti izrazito hidrirana.

Pročitajte i…Da li bademovo ulje zaista pomaže kod suve i lomljive kose?

Maska za kosu 

Ako želite najbolji i najdelotvorniji efekat stavljanje ulja kao maske je najbolji izbor. Pred svaki važan događaj stavljajte sam ovu masku i ujutru ćete se probuditi sa savršeno sjajnom i glatkom kosom. Preporučujemo nanošenje na celu kosu (što više nanesete imaćete bolji efekat) a zatim vezati kosu u punđu, a na jastuk staviti peškir.  Kosa će vam izgledati senzacionalno, provereno!

Gde kupiti

Ovo ulje možete kupiti u prodavnicama zdrave hrane, ili naručiti preko raznih sajtova. Moja preporuka su sajtovi, jer tu uvek možete naći popuste čak i do 50%.

1 komentar

  1. Arganovo ulje je neverovatno dobra stvar. Otkrila sam ga sasvim slučajno, pošto volim da otkrivam “nove” stvari. I svakom vrlo rado preporučujem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA