Beauty news: Stigla je maskara koja obezbeđuje trepavicama do 200% veći volumen!

by | 20 maja, 2022
maskara

Stručno dizajnirana, sa formulom za volumen i patentiranom četkicom za šokantno predimenzionirani učinak, YSL Lash Clash maskara svedok je snažne i odvažne generacije koja se ne boji da bude drugačija.

Ova maskara je za sve one koji se ne plaše da budu svoji, autentični… U pakovanju najodvažnijeg dizajna do sada – inspirisanog visokom modom koje krši kodove Cassandre – ovim hrabrim, zaigranim potezom, YSL je odlučio da zameni svoje legendarno zlatno pakovanje potpuno crnim, u nijansi overnoir, poput nijanse same maskare.

MASKARA LASH CLASH: DRUGAČIJA FORMULA ZA RASKOŠAN VOLUMEN

Zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima u teksturi, izuzetno crnim pigmentima i sastojcima protiv razmazivanja, formula Lash Clash maskare pruža dosad neviđen volumen YSL maskara i pigmentaciju. Najgušća tekstura maskare koja je dosad osmišljena u YSL laboratorijama sadrži najsavremeniju mešavinu sastojaka za veći volumen, uz intenzivnu boju.

Inovativna tekstura, disperzija voska i ulja u vodi, kombinacija polimera koji formiraju film i sastojaka za produženje postojanosti, omogućavaju gustoj, kremastoj teksturi Lash Clash maskare da trenutno učini trepavice gušćim, sloj po sloj. U samo pet poteza, Lash Clash pruža do 200% volumena (instrumentalni test, 25 žena, nakon pet nanosa) i stvara šokantni, predimenzionirani efekat. Uz formulu koja je postojana do 24 časa (potrošački test, 98 žena), taj efekat traje bez obzira na to kako provodite dan.

PROČITAJTE I…Pravi magiju, a sigurno ga zapostavljate: Kako pravilno da koristite uvijač za trepavice?

OVERNOIR COUTURE CRNA NIJANSA

Lash Clash pruža sasvim novo iskustvo crne boje s izuzetno crnim pigmentima i – ako to nije dovoljno crno – završnom nijansom overnoir couture. Trepavice su intenzivno crne, odvažne i guste.

DODATNA NEGA

Formula bez mirisa maskare Lash Clash, obogaćena ekstraktom irisa florentina iz YSL-ovih vrtova Ourika, pomaže trepavicama da ostanu pune i meke na dodir.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.