Beauty news: Upoznajte MagicBAR, prvi NIVEA proizvod za čišćenje lica u čvrstom stanju!

by | 16 maja, 2022
NIVEA

Nova NIVEA MagicBAR linija sadrži tri verzije ovog proizvoda, poseduje Ecocert® Cosmos Natural sertifikat, upakovana je u ambalažu koja ne sadrži plastiku i bazirana na sastojcima koji su 99% prirodnog porekla*.

Danas se svi trudimo da usvojimo životne navike koje su usklađene sa ekološkim smernicama i održivim pristupom. Upotreba plastike zauzima značajno mesto u tome, jer često koristimo mnogo različitih proizvoda za negu. Upravo zbog toga, NIVEA je razvila alternativno rešenje koje je održivije i ne sadrži plastiku MagicBAR liniju proizvoda za čišćenje lica u čvrstom stanju inovaciju koja neguje kožu i čuva životnu sredinu, pogodnu za vegane.

NIVEA MagicBAR: Možda izgleda tako, ali nije sapun!

Jedinstvena MagicBAR formulacija specijalno je razvijena za čišćenje lica i potpuno prilagođena potrebama osetljive kože lica. Običan sapun ima visoku alkalnu vrednost i pH iznad 10, zbog čega može da iritira i isuši kožu. Formulacije MagicBAR linije za čišćenje lica prilagođene su pH vrednosti kože, zbog čega su blage za kožu i ne isušuju je. Sadrže surfaktante koji se – u kontaktu sa vodom – pretvaraju u micele. Micele deluju kao magnet, vezuju sebum, prljavštinu i nežno, ali temeljno, odvajaju ih od kože. Pored toga, dragoceni sastojci hidriraju kožu tokom čišćenja. Još jedan pozitivan aspekt MagicBAR formulacije jeste to što sadrži znatno manje vode od običnih gelova za umivanje, te na taj način čuva naše resurse.

3 MagicBAR opcije

Svaka od njih prilagođena je različitim potrebama kože!

NIVEA MagicBAR Radiance

Sa ekstraktom ruže i vitaminom E, čini kožu prirodno lepom i pruža joj blistav sjaj.

NIVEA MagicBAR Anti-Blemish

Sa glinom i ekstraktom zelenog čaja, nežno, ali temeljno, čisti kožu i sprečava pojavu nepravilnosti. Koža ima čist, mat ten.

PROČITAJTE I…Stigla su 3 NIVEA noviteta na koja se isplati obratiti pažnju

NIVEA MagicBAR Intensive Peeling

Formulisan sa aktivnim ugljem, dubinski čisti kožu. Uklanja postojeće mitesere i otčepljuje pore.

Kako se NIVEA MagicBAR koristi?

1. Pokvasite ruke i nežno ga protrljajte.

2. Ravnomerno nanesite penu na vlažnu kožu lica i umasirajte, izbegavajući kontakt s očima.

3. Isperite penu vodom.

Rezultat će biti čista koža, meka na dodir.

*Sastojci dobijeni iz prirode koji zadržavaju više od 50% svoje molekularne strukture (prirodnog stanja) nakon obrade, uključujući vodu.

lepotaizdravlje.rsPR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.