Beauty proizvodi koje najviše kupujemo tokom pandemije

Čega se ni u izolaciji nećete odreći

by | 5 aprila, 2020
sapun devojka zdravlje

Beauty proizvodi u toku pandemije Korona virusa su nešto što je malo palo u zapećak. Umesto parfema i toaletnih voda počela je proizvodnja sredstava za dezinfekciju.

 

Beauty proizvodi su  u izolaciji koja je nastala zamenjeni nekima za koje smatramo da su na mnogo potrebniji. Mnoge zemlje su pod uticajem pandemije Korona virusa i u svima njima su najosnovniji proizvodi za negu i lepotu zabeležili veliki skok u prodaji i proizvodnji. Brzo smo shvatili da ne moramo da imamo baš najnoviju maskaru, masku za lice, kremu za bore, tonike, anticelulit preparate, kreme za podmlađivanje i sve ono što predstavlja svakodnevnu rutinu u životu jedne žene.

A koji su to osnovni beauty proizvodi? Šta je to najminimalnije što nam je u toku izolacije potrebno za održavanje lepote i zdravlja? Pročitajte, neke potrepštine koje su ženama prioritet će vas možda iznenaditi.

Proizvodi za pranje i negu ruku

krema za ruke

Pandemija Korona virusa je učinila svoje u svetu i kod nas. Najveći skok u proizvodnji i prodaji zabeležili su sapuni tečni i čvrsti, kreme za ruke i sredstva za dezinfekciju. Na pojedinim stranim sajtovima, ovi proizvodi se nalaze čak i na listama čekanja, piše Cosmopolitan.rs.

 

Farbe za kosu

kosa boja

Farbe za kosu su pomalo iznenađujuće dobro prodavan proizvod. Tome u prilog ide činjenica da se danas svaka druga devojka farba, koristi preliv za kosu ili ima izvučene pramenove. Zatvaranje frizerskih salona dovelo nas je do toga da postanemo same svoj majstor. Zbog toga smo svojim redovnim čekanjem u redu za kozmetičkim proizvodima učinile da prodaja farbi za kosu znatno poraste. Osim farbi za kosu, proizvodi za sakrivanje izrastka su takođe veoma traženi.

Proizvodi za negu noktiju

manikir u kuci lepota

Mnoge je iznenadila činjenica da se osim običnih lakova za nokte i pribora za njihovo sređivanje, veoma dobro prodaju profesionalni pribor i lampe. To samo govori da su devojke shvatile da mogu i same da koriste profesionalni gel lak za nokte i da budu kreativne kada to žele ili ih situacija primora. Kada pandemija prođe, kada izađemo iz izolacije i vratimo se u normalu videćemo da li će redovi za salone i dalje biti veliki ili su devojke odlučile da iskoriste naučeno i uštede novac.

 

lepotaizdravljeGuliver/Getty

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.