Beauty tajna: Zašto Dženifer Lopez uopšte ne stari?!

by | 22 januara, 2020

Ako postoji zvezda za koju sa sigurnošću možemo reći da je otkrila fontanu mladosti, to je Jennifer Lopez. Iako će napuniti 50, izgleda bar dve decenije mlađe.

U čemu leži tajna njenog mladolikog izgleda?

Pojavljivanjem u brojnim modnim časopisima i snimanjem serija, filmova, te nove muzike kojom još uvek uspeva da dosegne vrhove muzičkih lista, ova lepotica dokaz je da su godine samo broj, pogotovo kada je reč o vođenju aktivnog načina života.

Nedavno, Jennifer je otkrila kako je njena dnevna rutina zapravo jednostavna, ali da strogo izbegava ove tri stvari kako bi se osećala dobro i izgledala mladoliko.

Getty Images

Kofein

Jennifer godinama brine o svom telu, i to se vidi. Teško možemo zamisliti dan bez šolje kafe, ali latino diva odlučila se na život bez kofeina, ne bi li njena koža izgledala mlađe. Uz to, trudi se da izbegava stres, jer mnoge žene upravo pod stresom piju ogromne količine kofeina. Iako nove studije pokazuju da ispijanje kafe ima svoje dobrobiti, svi koji konzumiraju više od tri šolje dnevno izloženi su riziku od srčanog udara i probavnih smetnji.

 

Alkohol

Popiti čašu vina mnogima nije na odmet, ali Jennifer izbegava i alkohol. Trudi se da jede zdravu hranu, unosi dovoljno vode, a svako jutro i meditira. Posledice prekomernog konzumiranja alkohola, za žene su pogubnije nego za muškarce i Lopez je toga svesna. Ako želite zdravu kožu, zategnuto telo i dobar izgled u pedesetima, možda s vremena na vreme odreći se alkohola i nije tako loša odluka.

Getty Images

Nedostatak sna

Svi znamo koliko je važno dobro se naspavati kako bi funkcionisali bez anksioznosti i kako bi usporili starenje. Dobar životni stil i briga o mentalnom zdravlju su ključ uspeha ako želite da izgledate i osećate se mladima. Jennifer zaista slavi svoje telo. Svojim primerom, načinom života i prihvaćanjem oblina, postavila je temelje za mnoge mlade žene koje se još uvek bore i trude pronaći ispravan put u prihvatanju svog tela. Nezavisno od toga koji ste “body type”, možete se osećati zdravo i mlado. J.Lo je dobar primer kako se može izgledati dobro ako se fokusirate na zdravlje i svoju unutrašnju i spoljašnju lepotu.

Foto: Getty Images

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.