Categories Vesti

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su par koji najviše volimo

Pre tačno dve godine, u intervjuu objavljenom u magazinu “Lepota i zdravlje“, Jelena Tomašević je, izemđu ostalog, rekla: „Ivan je, zaista, jedan od najpopularnijih i najvoljenijih glumaca u regionu. Uživam u tome, baš kao što je i njemu drago što mene ljudi poštuju i vole. Srećni smo zbog uspeha onog drugog, a taj uspeh prate i pogledi na ulici i želja da se neko slika s vama. Sve je to normalno.”

Foto: Privatna arhiva

U istom razgovoru, Jelena je ispričala i ovo: „Od kada sam u žiriju Pinkovih zvzdica, bolje sam upoznala glumačku profesiju. Sada, kad na snimanjima provedem i po 12-13 sati, shvatam koliko ona mogu da se oduže, koliko su naporna, koliku koncentraciju zahtevaju… U takvoj situciji sam nekoliko dana mesečno, a Ivanu se desi da tim tempom radi iz dana u dan. Sada još bolje razumem koliko mu znači slobodno vreme sa Ninom i sa mnom“.

Sve ovo vam pišem, jer verujem da su upravo emocije koje stoje iza ovakvih reči, razlog zbog kojih su učesnici akcije “Biramo par koji najviše volimo” izabrali baš njih dvoje. Od deset parova, koje smo vam predstavili, Jelena i Ivan su dobili čak 46,76% glasova.

Sutra ćemo na našem portalu objaviti intervju s Jelenom i Ivanom.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA