Kristina Agilera: Glam X je moj najzanosniji i najintimniji miris!

by | 28 februara, 2017

Šarmantna pevačica otkriva gde je pronašla inspiraciju za novi parfem, koje note je utkala u njega, kakvoj ženi ga je namenila…

Foto: PR

Gde ste pronašli inspiraciju za GLAM X?
Želim da GLAM X omogući ženama da prihvate sebe i otkriju šta im uliva samopouzdanje i osećaj da su poželjne, spolja i iznutra. Prilikom stvaranja mirisa, oslonila sam se na sopstvena iskustva i želje, ne samo kao parfimer, već i kao žena. Ovaj blistav i zavodljiv miris zaintrigiraće sve u blizini i podstaknuti ih da požele više.

Kako biste opisali GLAM X? Koje su vaše omiljene note?
Miris je luksuzan i provokativan – želela sam da dočaram misteriju privlačnosti i ženstvenosti u jednoj egzotičnoj mešavini. Obožavam note ambre i mošusa, jer pružaju mirisu zavodljivost koja uliva osećaj glamura.

Recite nam nešto o dizajnu bočice.
On savršeno kombinuje glamuroznu zlatnu obradu sa kultnom i prepoznatljivom čipkanom šarom mojih drugih mirisa. Njen oblik dočarava žensko telo i inspirisan je ženom koja s ponosom ističe svoje obline i ženstvenost.

Da li se, i na koji način, menjao proces stvaranja vaših mirisa tokom godina?
Ne mogu da verujem da je desetogodišnjica mojih mirisa! I dan danas sa svakim novim mirisom naučim nešto novo. Iako je proces sličan, za svaki miris otkrivam nove note i kako njihove različite mešavine mogu da predstave određen osećaj ili deo mog života. Najviše sam se zabavljala birajući note za GLAM X i jako mi se dopada kako je na kraju ispao.

Čime će GLAM X „kupiti“ žene? Po čemu se on razlikuje od prethodnih mirisa s vašim potpisom?
Klasični Signature, nestašni By Night, zavodljivi Red Sin, bezvremeni Unforgettable, elegantni Woman i neodoljivi Touch of Seduction – svaki predstavlja deo mene i fazu u mom životu umetnice i žene. Posvećujem mnogo vremena dizajnu bočice i odabiru svake note. GLAM X je moj najzanosniji i najintimniji miris ikada koji ostavlja utisak misterije. Njime želim da inspirišem žene da otkriju divu u sebi.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.