Categories Vesti

Lepota prolaznosti: Poznate dame pričaju o tome kako su prihvatile svoje godine

Izjave ovih dama će vas sigurno inspirisati da prihvatite svoje godine.

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Kameron Dijaz izgleda jednako zanosno sada koliko i pre 20 godina, a ako nam ne verujete, pogledajte ponovo „Ima nešto u vezi Meri“ i videćete o čemu pričamo. Ipak, za razliku od većine svojih koleginica, Kameron je izjavila da ona ne želi da više izgleda kao što je izgledala pre dve decenije!

Jedan od njenih novih projekata, vodič za samopouzdanje „The Body Book“ (“Knjiga o telu“) govorio o tome kako da prihvatite svoje telo i lepotu koja dolazi s godinama, šta da jedete a šta da izbegavate i, što je najbitnije, kako da uživate u novoj eri.

Kameron Dijaz: Nekad i sad (Foto: Guliver/Getty Images, YouTube screenshot)
Kameron Dijaz: Nekad i sad (Foto: Guliver/Getty Images, YouTube screenshot)

“Sviđa mi se to što sada izgledam bolje nego kad sam imala 25 godina. Ne mogu da učinim ništa povodom toga ako se nekome ta činjenica ne sviđa, ali nije moja odgovornost ako ljudi ne mogu da prihvate činjenicu da sam ja ostarila”, izjavila je ova slavna glumica koja danas ima 43 godine.

Kameron Dijaz: Nikakav anti-ejdž vam neće vratiti kazaljke unazad

“Točak vremena se ne može okrenuti unazad, i pogađa me to što živimo u društvu koje pokušava da proda ženama ideju da ako ostarimo, mi zapravo gubimo, da to što nismo ostale mlade znači da nismo uspele u životu.

Međutim, ma kako to malo verovatno delovalo, Kameron nije jedina poznata žena koja tako razmišlja. Šta više, puno njih imalo je da kaže reč ili dve o toj temi. Kliknite za nastavak da biste saznali koje su to dame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA