Categories Vesti

Novi Avon parfem inspiriše i budi pozitivan stav

Često nam je potreban mali podsetnik da se radujemo svakom novom danu i punim plućima uživamo u sitnim zadovoljstvima. Zbog toga je Avon kreirao novi parfem Viva la Vita, inspirisan Italijom, zemljom koja odiše strašću, posebnom atmosferom i mirisima, a čiji su stanovnici poznati po pozitivnom stavu i hedonizmu.

Foto: PR

Italijani uživaju u malim stvarima, od slasnog zalogaja, kugle sladoleda, čaše dobrog vina, do porodičnog ručka i zalaska sunca. Mnogi smatraju da su upravo oni razvili umetnost življenja a, zahvaljujući Viva la Vita mirisu, taj pozitivan italijanski duh može postati i deo vaše svakodnevice. Novi parfem, koji predstavlja savršen spoj sočnog crvenog grejpfruta sa uzvišenom fuzijom jabuke, kremastih nota magnolije i senzualne vanile, postaće snaga koja vas pokreće i podstiče da uživate u čarima svakog trenutka.

Foto: PR

Usredsredite se na ono što vas čini srećnim. Nađite vremena za sebe, svoje prijatelje, porodicu, prestanite da žurite, počnite da cenite sitnice i pronađite motivaciju u svakom novom danu, jer ovaj novi, voćni miris idealan je partner za dnevnu inspiraciju. Uz Viva la Vita parfem živećete kao da je svaki dan specijalna prilika!

Gde ga možete nabaviti?
U Avon brošuri aktuelnoj od 9. februara do 1. marta, kao i putem sajta www.avon.rs.

Još jedna sjajna vest:
U ovom periodu Viva la Vita miris biće dostupan po ceni od 1.399 dinara, u okviru specijalnog seta koji sadrži parfem, losion za telo i sjaj za usne u željenoj nijansi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA