Bili smo na otvaranju prodavnice kozmetičke kuće Kaypro!

by | 6 novembra, 2021
Kaypro

Renomirani italijanski brend Kaypro otvorio je svoju prvu prodavnicu u Srbiji – u beogradskoj Makenzijevoj ulici.

Efikasni preparati za negu od glave do pete po pristupačnim cenama, kompletna profesionalna oprema za kozmetičke i frizerske salone, italijanski standard sa višedecenijskim iskustvom… Ovo je ukratko opis renomiranog italijanskog brenda Kaypro koji je stigao i u Srbiju. Svoju prvu prodavnicu kod nas, u kojoj će na 340 kvadrata ponuditi najbolje iz svoje ponude, od ukupno 22.000 artikala, ovaj brend otvorio je u beogradskoj Makenzijevoj ulici 51-53. Kozmetika iz Kaypro porfolija, prvenstveno prepoznatljive boje za kosu, već decenijama stižu do trgovina i beauty centara u 63 zemlje sveta. Nije bilo dileme da peta Kaypro radnja van Italije bude otvorena baš u našoj zemlji budući da su kod nas i lepota i moda “na glasu”.

Zavirimo u Kaypro svet!

Kupovina uz asistenciju beauty konsultanata

U širokoj paleti proizvoda profesionalni frizeri, berberi i kozmetičari moći će da pronađu preparate izuzetnog kvaliteta, a sve ostale – koji brinu o svojoj lepoti – dočekaće lični konsultanti za negu i lepotu.

 

“Očekujemo da dolazak u naš concept store bude kao ulazak u bajku lepote, gde se u relanosti ostvaruju snovi”, kaže Piergiorgio Belinghieri, predsednik kompanije Kaypro“Beograd je moderan i urban grad, a žene u Srbiji vode brigu o sebi i svom izgledu. Sada će im na raspolaganju biti naš savetnik koji će im pomoći da poboljšaju izgled svoje kose, ruku, lica, tela i šminke. Savetovaće dame svih generacija kako da istaknu lepotu tena, kože i očiju, da prikriju nesavršenosti, preporučiti im najbolje tretmane za lepšu i sjajniju kosu i veći volumen. Očekujemo veliki uspeh od ovog susreta italijanske kulture i stila sa srpskim šarmom, te nameravamo da postanemo lideri u sektoru lepote na srpskom tržištu.

PROČITAJTE I… Bili smo na događaju na kojem je brend NIVEA predstavio svoje novo zaštitno lice

Ono što još Kaypro izdvaja od konkurencije jeste sveobuhvatnost asortimana. Svojom ponudom, negom, savetima i idejama, on „pokriva” kompletnu beauty rutinu – negu kose, kože, noktiju, stopala, lica, tela, kao i šminku i parfeme. I sve to i za profesionalce i za sve ljubitelje lepote. A Kaypro proizvodi biće dostupni gotovo za svačiji džep.

 Briga o Planeti kao posebna misija

Brend Kaypro poklanja veliku pažnju i zaštiti životne sredine, i trudi se da njihovi proizvodi sadrže što više prirodnih sastojaka. Linija poput Natural Kay, bazirana na 98 odsto organskih sirovina, prilagođena je veganima. Proizvodi se ne testiraju na životinjama i izbegavaju se štetni dodaci.

Posebne pogodnosti za verne potrošače

Za sve verne kupce, među kojima su i firme iz industrije lepote, Kaypro nudi posebne pogodnosti uz Loyalty, VIP i ekskluzivne Loyalty kartice.

Što nas više budu birali, više će se zaljubljivati u nas, a mi ćemo ih i više nagrađivati,” objašnjava Belinghieri. “Nije  slučajno srce simbol Kaypro prodavnice. Naš cilj je da stvorimo čvrst lični odnos sa potrošačima i profesionalcima kako bismo im bili partneri i pomogli im da pronađu put uspeha kroz naše iskustvo stečeno za 36 godina. U svetu tehnologije, gde se sve može pronaći na mreži, i to za nekoliko sekundi, ljudski odnos je zanemaren, ali za profesionalce za lepotu vrednost ličnog odnosa je i dalje veoma visoka. U Beograd donosimo naše znanje, iskustvo i dobre namere, čvrsto verujući u neverovatan potencijal ovog grada koji postaje novi svetski centar mode i lepote.

Kaypro akademija

Osim brige o potrošačima, Kaypro nudi i obuku za profesionalce. Concept store u Beogradu ima poseban prostor za Kay Akademiju za kosu i lepotu. Obuke po italijanskom standardu za frizere počeće krajem novembra. Biće to tehnički i umetnički programi stajlinga, šišanja i modnih kolekcija. Na kursevima će predavati svetski priznati majstori koji će prikazati najbolje italijanske i internacionalne tehnike šišanja i oblikovanja kose.

 

 

 

 

 

 

 

 

lepotaizdravlje.rsTanja Bažalac