Bjuti režim Penelope Kruz: Kako se neguje čuvena glumica

by | 27 marta, 2022
Bjuti Režim Penelope Kruz

Koliko je i da li je uopšte bjuti režim Penelope Kruz komplikovan i nedostižan, pokušali smo da otkrijemo u nastavku.

Penelope 28. aprila ove godine puni 48. godina. Uprkos tome, njena besprekorna koža čini je da izgleda mladoliko i- zdravo. A kako to postiže?

Lepota predstavlja skupinu stvari i ne može se definisati pravilima, niti se može staviti u kavez. Ona ne mora biti u okvirima društvenih normi, izjavila je jednom prilikom.

Bjuti režim Penelope Kruz

Nega kože

Penelope ima redovnu večernju rutinu nege kože. Nakon što umije lice, očisti ga s mlekom za čišćenje. Onda uradi piling te nanese masku za lice na bazi kiseonika. Isto tako, koristi i kreme za bore u predelu očiju. Ono što posebno naglašava jeste da ne puši, jer smatra da cigarete oštećuju kožu.

Glumica je priznala da obožava bjuti proizvode i da voli da se šminka. Ipak, vodi računa o tome da njena šminka u isto vreme ima i benefite za njeno lice. Tako koristi maskaru koja hidrira trepavice, hranljive karmine…

Nega kose

Penelope voli da se igra s kosom i da menja stilove i izgled. Isto tako, rado menja i boju kose. Smeđa je njena prirodna boja i uvek traži savete eksperata kada je nega kose u pitanju.

Mejkap rutina 

Ima nešto deblje obrve, pa ih redovno šiša i oblikuje. Što se mejkapa tiče, voli smokey eyes efekat, a maskaru uvek nosi sa sobom. Ipak, kada je kod kuće, ne šminka se i odmara kožu.

Šta jede Penelope Kruz?

Od 2000. godine, Penelope je vegeterijanka. Izabrala je ovaj režim ishrane jer joj prija i njime održava zdravu telesnu težinu. Voli da jede voće i povrće, ali i jogurt i sir, orašaste plodove, kao i žitarice. Ne odbija testeninu, ali pazi na količinu. Uživa u crvenom vinu, a umesto soli, u pripremi obroka koristi začine i travke.

Kako ostaje fit?

Pr enego što je postala glumica, Penelope je bila balerina. I upravo je plesanje drži fit i zdravom. Svaki dan ide na treninge plesa i smatra da joj oni pomažu da ostane u formi, da ima oblikovane mišiće, ali i da bude fleksibilnija. Isto tako, voli pilates.

Pročitajte i… Bjuti tajne Selene Gomez

lepotaizdravlje.rsCedric Ribeiro / Stringer via Getty Images Entertainment