Categories Lepota

#bodygoals: Hali Beri otkrila svoj režim ishrane

Ako  postoji osoba u Hollywoodu koja može parirati Dženifer Lopez onda je to 52-godišnja oskarovka Hali Beri. Hali i Dženifer izgledaju kao  sa početka karijere a obe imaju oko 50 godina!

@halleberry

I ona izgleda kao da je uspela zaustaviti vreme, a preko svog Instagram profila motiviše svoje pratioce da i oni otkriju čari joge, boksa i zdrave prehrane. Drugim rečima, ni Hali nije otkrila neku veliku i nedokučivu tajnu večno sjajnog izgleda; reč je samo o beskompromisnoj predanosti u radu na sebi, a nešto verovatno ima i u genetici, da se ne lažemo. Ipak, i dalje je često pitaju što tačno radi kako bi tako dobro izgledala, pa je njen lični trener, njen dnevni režim opisao do najsitnijeg detalja. Treba spomenuti i da se Hali hrani prema načelima ketogene prehrane za koju kaže kako joj pomaže regulirati dijabetes. Evo o čemu je tačno reč!

1. Hali nikad ne jede doručak, a umesto toga dan započinje uz puno vode sa isceđenim limunom.

2. Redovno koristi suplemente poput aminokiselina. Kako je njen trener Lee Thomas istakao, upravo će one osigurati izgradnju mišića. Naravno, uz redovan trening.

3. Kad pije kafu, Hali u nju doda i malo MCT ulja, za koje Lee Thomas kaže da je odlično za sve one koji prate ketogenu dijetu. MCT se nalazi i u namirnicama poput kokosovog ulja i ghee maslaca, ali ne slažu se svi nutricionisti oko toga koliko je ono stvarno dobro za brže sagorevanje masti, a koliko samo nepotrebno kafu čini kaloričnijom. Za slučaj da kafa nije dovoljna, a pred njom je ozbiljni trening, Hali uzima i booster koji se sastoji od cvekle i prirodnog kofeina.

@halleberry

4. Nakon treninga je vreme za prvi obrok u danu, odnosno brunch. On se obično sastoji od kombinacije mesa i zelenog povrća poput kelja ili nekoliko jaja.

5. Hali sa sobom uvek nosi i posude sa hranom za međuobroke, u kojima se nalaze zdrave grickalice poput sirovog celera, šargarepe i svežeg krastavca. Isto tako, voli i sveže voće, kao što su jagode i borovnice.

6. I večera se priprema po pravilima ketogenog režima što je, budimo realni, puno lakše kad imate privatnog kuvara kao što ima Halle. Obično joj priprema jagnjeći gulaš sa povrćem ili mleveno meso sa paradajz sosom  ili pastu od tikvica sa pestom, pinjolima, paradajzom i parmezanom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA