Do ravnog stomaka za samo 4 nedelje (VIDEO)

by | 30 novembra, 2019

Sve što želimo za Novu godinu neka bude ravan stomak! Međutim, nama je ova želja neophodna kao primarni fitness cilj, ako želimo da u Novogodišnjoj noći izgledamo savršeno.

A kako do tada imamo još 4 nedelje, ovaj cilj se čini kao dostižan, ukoliko počnemo odmah! Iako stomak spada u najproblematičniju regiju, posebno na ženskom telu, uz malo discipline i puno upornosti moguće je dovesti ga do željenog izgleda za samo 4 nedelje. A šta treba da radite?

Za početak pokušajte da svedete unos slatkiša i testa na minimum, pokušajte da izbegavate sokove i alkohol i u svoju životnu rutinu uvedite svakodnevan trening. Predlažemo vam da svakodnevno pravite plan obroka, kako biste sprečili sebe da posegnete za nezdravom i ustalili zdravu ishranu kao naviku, koju ćete zadržati i u Novoj godini, kako biste bili zdravi i izgledali savršeno. Pored plana ishrane neophodno je da svakodnevno pravite i plan treninga, a ukoliko želite da izgubite na težini, neophodno je da se posvetite kardio treninzima, pa ipak, kako je stomak vaš osnovni fokus potrudite se da radite i izolovane vežbe, koje će oblikovati stomačne mišiće i podstaći otapanje masti sa ove problematične regije.

Budite uporni i dajte sve od sebe, kako biste poslednjeg dana ove godine videli zaista sjajne rezultate i motivisani ušli u 2020. godinu.

Pogledajte ovaj video sa 5 vežbi idealnih za ravan stomak!

Pročitajte i…Fitnes formula: Koliko je vremena potrebno za prve rezultate?

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Foto: GettyImages

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.