Categories Lepota

Dr Nena Lips je nova linija luksuznih ruževa koja će vas oduševiti + poklon

Brojne poznate dame okupile su se na koktelu povodom lansiranja linije ruževa “Dr Nena Lips”, u čarobnom ambijentu jednog poznatog beogradskog hotela, posutom laticama crvenih ruža.

Suzana Mančić, Biljana Obradović, Snežana Dakić, Kaća Sotirović i Marija Egelja samo su neke od zvanica koje su prve probale kremastu strukturu ovih luksuznih karmina proizvedenih u Italiji. Na njihovoj jedinstvenoj formuli radio je tim od dvadeset saradnika, punih šest meseci, a visoke standarde proizvodnje uspela je da ispuni kompanija Larmitismi SRL iz Firence, koja je i proizvođač širokog spektra šminke za veliki broj premium brendova.

Ruževi “Dr Nena Lips” su prvi u nizu proizvoda koji će činiti našu kompletnu beauty liniju, sa potpisom dr Snežane Nene Miletić. Zapavo ovo su prvi karmini iza kojih stoji doktorka, specijalista estetske i plastične hirurgije. Sada pored savršene tehnike uvećanja usana, premijerno predstavljamo dve nijanse ruža u dve nijanse- vatreno crvenoj i nežnoj nude nijansi, objašnjava Nemanja Ivanišević, ispred renominare prestoničke klinike “The Beauty Clinic”.

Oba proizvoda trenutno se mogu naći u pretprodaji na online shop-u klinike, u limitiranom, luksuznom pakovanju.

5 komentara

  1. Kako ovo primamljivo izgleda, a cela prica iza proizvoda dokaz da sve moze, i da bude kvalitetno i da izgleda perfektno i da je nase. Bravo, samo napred.

  2. Ove zime sebe zamisljam u nekom krznu sa vatreno crvenim ruzem na usnama,za noc..A dnevna varijanta:Braonkasti kaput i esarpa i nude ruz na usnama..Lepo ,zar ne ..Divan dizajn ruzeva,verujem postojanost i kvalitet iznad svega..Boje..ocaravajuce..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA