Categories Lepota

Džesika Alba otkiva svoje fitnes&health navike koje su iznenađujuće efikasne i jednostavne

Džesika Alba je poznata kao neko ko vodi računa o ishrani i zdravlju. Kako bi ostala i najbojoj mogućoj formi, ona primenjuje sledeće korake…

 

“Sa godinama, a naročito od kad sam postala mama, prioritet mi je postalo zdravlje. Vrlo mi je važno da budem zdrava i da se dobro osećam, a ne da težim ka savršenstvu. Umesto da stalno razmišljam kako bih mogla da izgubim još koji kilogram, sada znam da je dobar osećaj na prvom mestu i da nikada neću izgledati savršeno i to je u redu.”

Dan započinje smutijem

“Smuti je vrlo hranljiv i bogat vitaminima i mislim da je veoma zdrav način za započinjanje dana. Posle ovakvog doručka spremna sam za sve zadatke koji me očekuju u toku dana. Čak i moja deca vole ovaj napitak”.

@jessicaalba

Ne odriče se hrane po svaku cenu

Ona pažljivo sluša želje svog tela. “Kada osetim potrebu za nečim slatkim ne ignorišem taj znak tela, već udovoljim sebi. Balans je jako bitan i samo tako je moguće bit fit i osećati se dobro”.

Sama sprema svoje obroke

Ona se trudi da svaki obork spremi od svežih namirnica. Takođe, ujutru spremi sve obroke koje će imati u toku dana kako ne bi pala u iskušenje da pojede nešto što nije zdravo.

Jeste li ih već isprobali? 5 novih parfema u kojima ćemo uživati ove jeseni

@jessicaalba

Organska hrana je uvek njen izbor

“Organska hrana je uvek moj izbor. Trudim se da sve namirnice budu potpuno prirodnog porekla, bez dodataka aditiva”.

Ona jede kokice svaki dan

“Jako volim grickalice, ali da ne bih dobila te neželjene kilogrme, kokice su jedina opcija. I nutricionisti se slažu da su vrlo zdrave i preporučuju njihovo uključivanje u plan dijetalne ishrane.”

Celine je lansirao liniju unisex parfema kojoj nećete moći da odolite

Hidratacija na prvom mestu

Glumica se trudi da dnevno unese veliku količinu vode u organizam. “Tvrdim da je voda osnova za dobar i blistav ten, zato mi je ona omiljeno piće.”

Kokosova voda je uvek dobar izbor

Osim obične vode, ona voli u svoju dnevni plan ishranu da ubaci i kokosovu vodu zbog svih benefita koje ona ima na organizam.

Redovan odlazak u teretanu

Njena savršena figura je i rezultat redovnog odlaska u teretau. Minimum 2 puta nedeljno je možete videti na nekom trenigu. “Najviše volim da vežbam sa prijateljicom, jer je tako interesantnije.”

Duge šetnje su joj omiljeni vid rekreacije

Ona se trudi da ostane aktivna tokom dana što više može, pa svaku priliku koristi da pešači, umesto da ide kolima.

Radi ono što je čini srećnom

“Vrlo je važno udovoljiti sebi kako biste se oslobodili stresa koje ovaj ubrzani način života nosi sa sobom. Šta god da vas opušta praktikujte. Važno je raditi stvari od kojih se osećate bolje, jer ćete samo tako moći da pružite svoj maksimum u svim sverama života.”

Kameron Dijaz je večno zgodna i mladolika: Evo kako izgleda njena fitness rutina

Foto: IG @jessicaalba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA