Categories Fitness, Lepota

Kako pravilno izvoditi čučnjeve (VIDEO)

Pripreme za leto su počele i mnoge od vas već uveliko vežbaju, kako bi se za koji mesec pokazale u najboljem mogućem svetlu. Sedelački način života, posebno utiče na “lošiji izgled” zadnjice i nogu tokom zime, pa im treba aktivno posvetiti pažnju, kako bismo ih do leta oblikovali i zategli do perfekcije. 

Osim što čini da izgledamo mnogo bolje, trening čini da se bolje i osećamo, zato zaista nema potrebe da više odlažemo. Vreme je da počnemo sad.

Kada je oblikovanje nogu i zadnjice u pitanju, čučnjevi su definitivno najefektivnija vežba. Jedino što je zaista važno, kada su čučnjevi u pitanju je njihovo pravilno izvođenje, a kada ih izvodite kako treba, doslovno ih možete raditi bilo kad i bilo gde.

Pravilno izvođenje čučnjeva uključuje ceo donji deo tela, tetive i kvadricepse. Važno je da se tokom izvođenja čučnja spuštate dovoljno nisko, stopala moraju biti odvojena u širini vaših rramena, a kolena bi trebalo da budu izbačena tačno iznad vaših nožnih prstiju.

Ovde možete pogledati, kako pravilno da odradite ovu efikasnu vežbu i da do leta izvajate noge i zadnjicu do savršenstva.

Pročitajte i…Šta je to TRX trening? (VIDEO)

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA