Categories Fitness

Intenzivan INSANITY trening za brze rezultate (VIDEO)

Dobro nam je poznata situacija da svi čekamo poslednji trenutak kada je naporna borba sa viškom kilograma u pitanju, pa često posežemo za instant dijetama i izgladnjujemo se , kako bi u što kraćem roku primetili željene rezultate. Čini se da je i sa treningom približno slična situacija, s obzirom da su teretane i atletske staze u prirodi postale znatno posećenije u poslednjih nekoliko dana.

Kako bi fizička aktivnost ostavila traga na našem telu, potrebno je da ona bude dugotrajan proces, od koga nećemo odustati nakon samo 10 dana, jer smo očekivali mnogo vidljivije rezultate. Pored istrajnosti i upornosti, posebno je bitno da treninge izvodite pravilno, kombinujete kardio i vežbe snage i intenzitet treninga prilagođavate željenim rezultatima.

Ako vam je ipak stalo da rezultati budu vidljiviji u što kraćem roku, u bogatom fitness svetu postoji rešenje i za vas. Reč je o specijalno osemišljenom treningu, koji se sastoji iz kratkih intervala izvođenja veoma zahtevnih vežbi, što znači da ovaj trening spada u one visokog intenziteta, koji vam obezbeđuju after burn efekat. Ove vežbe podstiču mršavljenje, povećavaju fleksibilnost mišića, oblikuju telo i pospešuju vašu izdržljivost.

Ovaj način vežbanja pokazaće vidljive rezultate i napredak iz dana u dan, a iako će u početku biti izrazito teško, vrlo bezo ćete ući u formu i trening savladati bez poteškoća. Primer treninga za intenzivno vežbanje pogledajte ovde.

Foto: @theeverygirl

Idealne vežbe za pravilno držanje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA