Categories Fitness

Nedostaje vam fitness motivacije? Pronaćićete je na ova 3 youtube fitness kanala

Nemam vremena za teretanu, a kod kuće mi jednostavno fali motivacije… Tako počinju svi naši izgovori, kada je izbegavanje treninga u pitanju. Međutim, jasno je da su to samo izgovori i da onaj ko želi da ostvari rezultate uvek pronađe način. Kako živimo u svetu društvenih mreža i kako se u poslednje vreme mnogo promoviše zdrav život, svakodnevno smo okruženi gomilom fitness inspiracije, koja je pravi motivacioni pokretač, zato je potrebno samo da imate čvrstu volju i upornost, kako biste vežbali kod kuće iz efikasne treninge koje možete pronaći na 3 odlična fitness youtube kanala. koja smo za vas izdvojili.

1. POPSUGAR Fitness

Popsuhar kanal obožavamo zbog savršene organizacije kanala, podeljenog u 3 sekcije: Intenzivne 3ominutne treninge, plesne treninge i treninga prilagođene početnicima, kako bi svako od nas spronašao ono što mu treba.

2. Blogilates

Ovaj kanal vodi poznata fitness instruktorka Casey Ho, koja se proslavila tako što je svoje pilates treninge izvodila uz zvukove svetski poznatih hitova. Pored svakodnevnog programa vežbi, na ovom kanalu možete pronaći i mnoge korisne savete za zdrav život i zdravu ishranu.

3. Joanna Soh

Joanna Soh poznata je po svojim učinkovitim, intenzivnim treninzima. Najgledaniji video na njenom kanalu definitivno je čelendž uz pomoć kojeg se u toku 4 nedelje rešavate masnih naslaga u predelu stomaka.

Foto: Thinkstock

Do čvrstog stomaka i oblikovane zadnjice uz samo 3 vežbe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA