Categories Fitness

Obećavajuće: Do ravnog stomaka, za samo 15 minuta dnevno (VIDEO)

Verujemo da ste do sada već svi doneli odluku o promeni načina života, uvođenju zdravih navika i redovnom vežbanju, ali čak i za one koji se još uvek nisu odlučili za ovu “drastičnu” promenu, nije sve izgubljeno. Iako je vežbanje zahtevan i dugotrajan proces, koji zahteva svakodnevan trud i upornost, postoje neke varijacije i kombinacije vežbi, koje će naš trening učiniti efikasnijim i pomoći nam da do željenih rezultate ipak stignemo za nešto kraće vreme.

Stomak je jedna od najproblematičnijih regija na našem telu, jer se na njemu najlakše skupljaju masne naslage, kojih se kasnije zaista teško rešiti. Da bismo naš stomak doveli do savršenstva, istopili masne naslage i oblikovali mišiće, neophodna je kombinacija aktivnog treninga i pravilne ishrane.

Namirnice koje unosimo u naše telo, odgovorne su za naš izgled, bilo da je on dobar, ili loš. Da biste istopili masne naslage u području stomaka, važno je da se vaša ishrana zasniva na voću, povrću, nemasnom mesu i žitaricama, ali je još važnije od toga da pijete što veću količinu vode.

Da biste oblikovali mišiće na stomaku, potrebno je da prvo istopite masno tkivo, što redukovanom ishranom, što kardio vežbama i vežbama snage. Tek kada izgubimo sve masne naslage, počinjemo sa vežbama, koje su posebno prilagođene oblikovanju stomačnih mišića.

Važno je da znate da ne morate vežbati i do nekoliko sati, kako bi vaš trening bio efikasan, dovoljno je da vežbate svega 15 minuta dnevno, pod uslovom da je vaš trening visokog intenziteta.

Idealan 15ominutni trenig, koji će vas dovesti do ravnog stomaka pogledajte ovde!

Vežbajte kod kuće: Idealne vežbe koje smanjuju napetost u leđima

Ova devojka osmislila je program vežbi zbog kojeg su joj žene širom sveta zahvalne

Top 5 vežbi za zategnutu zadnjicu

Foto: GettyImages

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA