Categories Fitness

Seksi GUZA za svaki džins

Ove tri vežbe pomoći će vam da podignete i zategnete zadnjicu i noge na pravim mestima.

 

Seksi GUZA za svaki džins

Verovatno već znate da čučnjevi savršeno zatežu guzu i butine. Ipak, ako ih budete radili uz određene modifikacije – u širem raskoraku, ili uz veći raspon pokreta – brže ćete ostvariti rezultate.

U tom slučaju, aktiviraćete dvostruko više mišićnih vlakana, što garantovano ubrzava njihovo zatezanje. A ako uključite i skokove, “probudićete” ključna mišićna vlakna i ubrzati metabolizam. Dakle, izvodite ove tri vežbe svaki drugi dan u trajanju od deset minuta (ponovite dva seta svake vežbe) i videćete – rezultati su sjajni!

 

Seksi GUZA za svaki džins

 

 

 

1. Spustite se u polučučanj iz šireg raskoraka. Prebacite težinu tela na levo stopalo, ispravite desnu nogu, a onda se spustite u postranični polučučanj. Zadržite se u spuštenom položaju i prebacite se na drugu stranu tela. Ponovite vežbu od dvanaest do dvadeset puta na levoj, a zatim i na desnoj nozi.

 

 

 

Seksi GUZA za svaki džins

 

 

 

2. Savijte kolena i spustite se u skoro sedeći položaj, pa pokušajte rukama da dohvatite pete. Zauzmite uspravan položaj. Ponovite pokret četiri puta. Prilikom narednog ponavljanja uspravite se skokom (oko deset centimetara od poda). Ponovite ovaj pokret tri puta.

Seksi GUZA za svaki džins

 

 

3. Stanite u širi raskorak i postavite stopala ka spolja. Savijte kolena i spustite se u polučučanj. Ostanite u ovom položaju i, ne pomerajući gornji deo tela, napravite dvanaest malih koraka napred i isto toliko nazad. Ispravite se. Izvedite ovu vežbu tri puta.

 

 

 

 

Savet plus: Što češće vozite bicikl, jer ova aktivnost savršeno oblikuje mišiće nogu i zadnjice. Osim toga, pozitivno utiče i na rad srca i pluća.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA