Categories Lepota

Francuskinje kao inspiracija: 5 beauty koraka za sofisticiran izgled

Kada je u pitanju istančan ukus i prefinjeni stil, Francuskinje su nepresušna doza inspiracije, a isto je i kada je reč o lepoti. One se pridržavaju nekoliko jednostavnih beauty pravila, koja njihov make up čine minimalističkim a senzualnim, što daje pojačan utisak njihove senzualnosti, zato je pravo vreme da usvojimo njihovu beauty rutinu i ovog leta budemo jednostavne, a neodoljive.

1. Neizostavni cat eye

Cat eye je osnov make up-a sofisticiranih Francuskinja. Kada su senke u pitanju, one gotovo da i ne posežu za njima i u tom smislu, one su potpuni minimalisti, ali im je veoma važno da je oko istaknuto preciznom linijom eyelinera i uokvireno maskarom, jer je sva draž senzualnosti u zavodljivom pogledu.

2. Jednostavna frizura

Prava, ili talasasta kosa, puštena da slobodno pada niz vrat, omiljena je frizura zavodljivih Francuskinja. Jedino što je zaista važno je da je kosa zdrava i negovana, jer tada čak i najjednostavnija frizura izgleda lepo.

3. Crvene usne

Crveni ruž je u neku ruku sibol francuske lepote. On je začin njihovog jednostavnog make up-a, koji govori o njihovom samopouzdanju i šalje jasnu poruku da se žena, koja ga nosi, dobro oseća u svojoj koži, što je osnovni preduslov lepote. Naravno, kada nanosite crveni ruž, preciznost igra posebni značaj, jer sve mora biti besprekorno i perfektno.

4. Svež, blistav ten

One nikada ne nose teške pudere, potpune pokrivne moći, već biraju prozračne formule, koje prekrivaju nedostatke, ali licu daju prirodan izgled i zdrav sjaj.

5. Negovani i neutralni nokti

Negovane ruke i uredni nokti prvo su što ćete primetiti na jednoj dami. Francuskinje mnogo pažnje posvećuju nezi ruku i noktiju i gotovo uvek biraju neutralne nijanse laka za nokte, koji se savršeno kombinuju uz svaku odevnu kombinaciju.

Foto: @vivaluxuryblog

Francuskinje otkrivaju male tajne vitke linije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA