Categories Lepota

Hair trend: Ove boje će biti popularne u 2019. godini!

 U 2019. inspirisaće nas stvari oko nas, priroda, hrana, a vratiće se i boja koja je bila superpopularna u devedesetima!

Smeđa boja: Kafa ili tamno pivo

U novoj godini, boje inspirisane bojom kafe će biti totalni hit. Najlepša od tih nijansi je svakako tamno smeđa, koju možemo uporediti i sa tamnim pivom.

Crvena: Kao baby spice

View this post on Instagram

Ginger Spice

A post shared by Spice Girls (@spicegirlsdaily) on

U 2019. godini nas očekuje veliki povratak trendova iz devedesetih kad je u pitanju boja kose. Boja koju je proslavila Ginger Spice postaje pravi hit. Crvenokose žene uvek se ističu i zrače samopouzdanjem i zabavom.

Prirodna boja kose

View this post on Instagram

⭐️ BACKSTAGE ⭐️

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Već je najavljeno da se prirodne nijanse vraćaju na velika vrata, pa bi trebalo da vratite boji koju vam je priroda namenila. Ako vam se to čini predosadnim možete dodati malo druge boje, ali upamtite dva saveta-mora izgledati prirodno i mora lepo sijati.

Maslac plava boja

View this post on Instagram

YES, SO honored to wear the Swarovski outfit this year, called “Shooting Star”, and blazing with more than 125,000 crystals from @crystalsfromSwarovski #crystalsfromSwarovski #ad

U 2018. godini trend je bio da plava kosa bude što hladnijeg tona, pa čak i bela. Taj stil bio je kul i opušten, ali u ovoj godini ipak će traženije biti romantične nijanse i toplina. Plava i dalje ostaje sjajna, ali prošarana pramenovima koji su boje maslaca.

Boja patlidžana

Za sve one koje se žele da se istaknu bojom kose za koju nema baš svako hrabrosti, ovo je ta boja. Tamno ljubičasta boja biće pravi hit u 2019. godini. Ovaj ton deluje romantično, kraljevski, ali i rokerski. Može biti sve, ali sigurno neće biti dosadan.

Plava, ali sa kakvim pramenovima

Sledeća godina idealna je za plavuše jer mogu eksperimentisati sa neobičnim bojama. Najbolje je tako isprobavati tonove koji se brzo ispiraju, a mogu stvoriti poseban izgled. Izgledaće odlično bilo da se odlučiš za boju lavande na krajevima ili bakrene pramenove!

5 beauty trikova koji mogu da poprave dan

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA