#instainspiracija: Top 3 hair trenda za ovu jesen

by | 27 avgusta, 2019

Sada kada je letu i godišnjem odmoru i zvanično došao kraj, vreme je za back to reality i određene životne promene. Početak jeseni obično je vreme, kada baš kao i oko nove godine, ili s početkom proleća ponovo pravimo spisak životnih navika koje ćemo promeniti, a kako bismo što lakše krenule sa promenama, obično je frizura ona koja se prva nalazi na listi, jer novi život – nova ja! 🙂

Kao i uvek, i ove jeseni postoje one frizure, koje su za nijansu više trendi od drugih. Ovoga puta instagram nas inspiriše da odaberemo savršenu frizuru za ovu jesen!

1. Bujne lokne

Ove jeseni nose se bujne lokne, bilo da više volite one malo raskošnije, a opuštenije, ili one sitne, karakteristične za 80-te godine prošlog veka. Mnoge it devojke ove sezone uživaće u talasastoj kosi, bez da provode sate kako bi je pesprekorno stilizovale i ispravile.

@barefootblonde

2. Marame i rajfovi

Naravno da hair aksesoari neće pasti u zaborav ni tokom jeseni, kada se savršeno uklapaju u boho stil, koji će biti dominantan ove sezone. Bilo da se odlučite za pravu ili kovrdžavu kosu, jedan dobar rajf, ili svilena marama, frizuru će zaista podići na viši nivo.

@leoninehanne

3. Messy bob

O da, ni ove sezone bob ne silazi sa trona najpopularnije drizure, s tim, što ćemo jesenas nositi nešto neobavezniju, messy varijantu paža.

@thechroniclesofher

Foto: @amberfillerup

Idealna frizura za plažu: Pletenice

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.