Categories Lepota

Irina Šajk otkriva trik za umornu i nenaspavanu kožu

Irina Šajk važi za jednu od najlepših žena na svetu i pleni pažnju gde god se pojavi, a s obzirom na to da iza sebe ima dug manekenski staž, tokom karijere je “pokupila” mnogo dobrih trikova za lepotu.

“Kada vam je lice otečeno, ili se niste naspavali, uzmite kockicu leda i istrljajte područje oko očiju, čelo i vrat. Videćete da će vam koža sijati za minut”, navela je Irina najbolji savet za lepotu koju je ikad dobila.

Iako je ova lepotica uvek sređena, na crvenom tepihu nosi minimum šminke, dok je na nekim paparaco fotkama možemo videti bez šminke.

“Kada je reč o šminkanju, manje je više – nanesem malo korektora, ali ne i puder. Ponegde stavim malo hajlajtera, ali ne volim ni u tome da preterujem”.

@irinashayk

Manekenka je otkrila i kako neguje kožu lica.

“Moja rutina je jednostavna. Lice perem dva puta dnevno, ujutru samo vodom, a uveče tonikom. Volim da menjam proizvode za negu jer, ako dugo koristim neku kremu ili tonik, koža mi postane ili suva ili masna. Najčešće nanosim kremu, ali leti više volim serum. Takođe, volim da nanosim puder u prahu sa SPF zaštitom”.

Otkrila je još i da se dobro oseća kada lepo miriše, ali da ne voli jake parfeme.

“Ne volim da parfem bude ‘moćniji’ od mene. Mrzim jake parfeme i ne podnosim kada osoba u prolazu ostavi ‘oblak mirisa'”, istakla je manekenka, dodajući da više voli blaže mirisne note, parfeme koji nisu “teški”.

Foto: @irinashayk

5 saveta za efikasan beauty sleep

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA