Categories Kosa, Lepota

Jednostavne i praktične jesenje frizure savršene za svaki dan

Kosa je onaj detalj, koji svuda i uvek nosimo sa sobom i zato nam je stalo da ona savršeno izgleda, čak i onda kada ne stignemo da se doteramo i nanesemo besprekorni make up look.

Izdvojili smo za vas nekoliko savršenih dnevnih frizura, koje će učiniti da tokom svakog dana izgledate doterano i negovano. Reč je naravno o frizurama koje ne zahtevaju previše vremena, pa ćete ih jednostavno i brzo napraviti i bićete spremne za svoj radni dan.

@negin_mirsalehi

S obzirom na doba godine u kome se nalazimo, fokus je definitivno na praktičnosti frizure, što znači da je podignuta kosa definitivno naš prvi izbor. Omiljene frizure ove jeseni definitivno su nam niski rep, polu rep i punđa. Pomenute frizure posebno volimo zbog njihove praktičnosti, a i zbog toga što ih možemo dopuniti omiljenim hair detaljima i tako njihov jednostavni pretvoriti u chic izgled, koji podiže svaki outfit.

Kada je puštena kosa u pitanju, ove sezone, kao i sezonama unazad na tronu omiljenih frizura nalazi se popularni bob, koji je savršen odabir za sve dame koje uživaju u prefinjenom i klasičnom stilu odevanja.

@camilacoelho

Još jedan hit ove sezone su definitivno i nešto duže, messy šiške, koje savršeno odgovaraju casual outfitima i jesenjem vremenu.

@maralafontan

Uz neku od ovih jednostavnih frizura vi ćete tokom ove jeseni uvek izgledati besprekorno, a bez mnogo uloženog truda!

Foto: @fakander

Hair aksesoar iz 80-ih je apsolutni jesenji hit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA