Categories Lepota

Koje 3 stvari Jennifer Lopez izbegava, kako bi izgledala mladoliko?

Ako postoji zvezda za koju sa sigurnošću možemo reći da joj godine ništa ne mogu, onda je to sigurno Jennifer Lopez! Iako je sve bliža 50-oj godini, ona uspeva da iz dana u dan izgleda sve mlađe. U čemu leži tajna njenog mladolikog izgleda? Svojim uspehom u filmskoj i muzičkoj industriji, ova lepotica svakodnevno dokazuje da su godine samo broj, posebno kada je reč o vođenju aktivnog načina života.

Jennifer je otkrila, kako je njena rutina zapravo jednostavna, ali da strogo izbegava ove 3 stvari, kako bi se osećala dobro i izgledala mladoliko.

Kofein

Jennifer zaista vodi računa o svom telu i to se vidi i iako je mnogima dan bez šoljice kafe nezamisliv, ova latino diva se odlučila na život bez kofeina, kako bi njena koža izgledala što mlađe. Ona nastoji da izbegava stres, jer mnoge žene upravo pod stresom posežu za šoljom punom kofeina. Iako su nova naučna istraživanja pokazala da kofein ima određene benefite za naš organizam, on dovodi do dehidratacije kože, što je čini podložnijom pojavi bora.

Alkohol

Iako čaša vina povremeno svima prija, Jennifer se trudi da u potpunosti izbegava alkohol. Trudi se da jede zdravu hranu, svakodnevno unosi dovoljnu količinu vode, a svako jutro određeno vreme posvećuje meditaciji. Posledice prekomernog konzumiranja alkohola su za žene pogubnije, nego za muškarce i Lopez je toga veoma svesna. Određena odricanja potrebna su, kako biste i u 50ima imali zdravu kožu, zategnuto telo i dobar izgled.

Nedostatak sna

Pored toga što ublažava stres, kvalitetan san usporava proces starenja. Zdrav životni stil i briga za mentalno zdravlje su ključ dobrog i mladolikog izgleda. Takođe, smatra da je pored zdravog života zaista važno zavoleti i prihvatiti svoje telo.

J. Lo je zaista pravi primer da zdrav život i unutrašnji mir pre svega utiču na lično zadovoljstvo i unutrašnju lepotu, što se onda oslikava i na sjajan fizički izgled.

Foto: @jlo

Kameron Dijaz je večno zgodna i mladolika: Evo kako izgleda njena fitness rutina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA