Kolagen – najzastupljeniji protein u telu

by | 4 decembra, 2020

On je glavna komponenta vezivnog tkiva ili ,,lepak” za zglobove koji se nalazi u mišićima, kostima, koži, tetivama, krvnim sudovima, njegovo veličanstvo kolagen. Ima zadatak da podstiče i održava mladalački izgled, a zahvaljujući njemu koža dobija elastičnost, hidriranost, ali i sjaj za kojim teže žene, kao i mnogi muškarci. Tečni Kolagen shot na sve nabrojano ima pozitivan uticaj, ali i na kosu i nokte. Poznato je da se vremenom proizvodnja kolagena smanjuje i potrebno je da se u organizam unosi u tečnom stanju kako bi rezultat bio bolji i vidljiviji. O velikom prijatelju organizma možete saznati na www.collagenshot.rs

Pitali smo korisnike kakva su njihova iskustva.

Jelena O. (34) primetila je da su joj se smanjile borice, ali i da je koža postala ravnija. ,,Volim da probam nešto novo, a naročito sve ono što može da utiče na moj fizički izgled. Dobila sam preporuku za Kolagen shot od drugarice kao odličan anti-age proizvod koji ima sastojke za ublažavanje borica. Ovaj tečni dodatak ishrani sa ribljim kolagenom koji ima dodatak MSM-a, vitamina C, cinka, hijaluronske kiseline, vitamina B6, E i biotina prava je mera za sve što mi je potrebno. Svako jutro započinjem sa jednom dozom i tako svaki dan. Primetila sam posle druge boce da su se moje borice smanjile i neću odustati od konzumiranja” sa osmehom komentariše Jelena.

Katarina J. (45) sa oduševljenjem prepričava svoje iskustvo i šta je saznala o Kolagen shot-u. ,,Smatram da je svaka žena lepa, ali je potrebno da bude i negovana i zdrava. Kada se pređe 40-ta pojavljuju se protuupalni procesi, ali i problem sa kožom poput dermatirisa. Ovaj organski sumpor je potreban mineral da bi proizvodio kolagen. Čitala sam da pomaže i kod zglobova sa kojima počinjem da imam problema, jer postaju manje gipki, a primetila sam da su se smanjile otekline i početna faza reume. Preporučila sam prijateljici koja ima artritis i osteoporozu da počne sa konzumacijom. Mnogo toga sam pročitala na Instagram profilu @gaianaturelle_adria na kome mnoge žene prenose svoje iskustvo. Ima mnogo prednosti što je odlično,, zadovoljno potvrđuje Katarina.

Zdravstveni uticaji

Generalno, kolagen poboljšava zdravlje jetre, ubrzava metabolizam, smanjuje bolove u zglobovima, pospešuje zdravlje kardiovaskularnog sistema, ali i smanjuje vidljivost celulita. Istraživanja su pokazala, a stručnjaci potvrdili da je dobar kao prevencija protiv gripa, jer pomaže u smanjenju upala i doprinosi optimalnom zdravlju creva i probavnog sistema. Svaki zadovoljan organizam kaže hvala za sve što uradite za njega danas, jer ga čeka zdravija i lepša budućnost. Kolagen shot sa ribljim kolagen je najčvršći i najsigurniji oblik koji se koristi u medicinske svrhe, a spada u tip 1. Njegovo tečno stanje ima do 10 puta bolju apsorpciju nego drugi kolageni u prahu ili tabletama. Metilsulfonilmetan ili organski sumpor (MSM) često zovu i mineralom lepote, koje telo apsorbuje i koristi za mnogobrojne procese i stimuliše produkciju kolagena i keratina. Svakodnevnom konzumacijom unosi se u organizam dovoljna količina vitamina, koji tako ujedinjeni pomažu u normalnoj funciji imunološkog sistema, kao i u otklanjanju umora i iscprenosti.

 

lepotaizdravlje.rsPromo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.