Categories Kosa

Brahmi ulje: Magično ulje za kosu za kojim je poludeo ceo svet!

Ovo ulje spada u poslednja otkrića svih beauty blogera a direktno utiče na rast i gustinu kose. Indijke su širom sveta poznate kao dame sa najlepšom kosom koje odlikuju prelepe i guste vlasi! Verovatno ste pitale šta to imaju ove žene u genima i da li specifično podneblje ima neki uticaj na njihov kvalitet kose? Odmah da vam kažemo- moguće da ima!

Čarobna formula koja čini čuda za kosu se krije u prirodnom Brahmi ulju, koje direktno utiče na rast i gustinu kose. S obzirom da se ovo ulje koristi i kod gubitka kose, istorija je iznova dokazala da ova praksa koju su stari narodi sprovodili, zaista ima velike zdravstvene blagodeti.

Brahmi ulje se pravi mešanjem same Brahmi baze sa kokosovim uljem (koje mora da bude čisto), a zatim se smesa nanosi na kožu glave i kose. Može se primeniti direktno na kosu ili kao vrelo ulje za masiranje temena glave. Kada se primenjuje ovo ulje, ono hladi kožu glave i smanjuje svrab i iritaciju. Brahmi ulje umiruje kožu glave i poboljšava stanje kose za samo nekoliko nekoliko nedelja!

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA