Frizure koje osvajaju Ameriku stižu i kod nas

by | 12 februara, 2020
frizura boja lepota

Želite da saznate kakve će frizure ove sezone biti popularne u Americi, da li će preći okean i doći do naših frizerskih salona?! Odgovore na ta pitanja daće vam naš frizer koji živi i radi u obećanoj zemlji, Vladimir Simić.

Frizure će ove godine biti zanimljive, sa dosta različitih boja. Sezona će vratiti neke zaboravljenje trendove, ali i doneti nove uzbudljive. Simić najavljuje da će u modi biti „dramatične boje“, kosa ofarbana po sekcijama, ravno sečeni paž.

– U doba interneta nema razlike da li o trendovima priča neki beogradski frizer ili ja, koji živim u Americi. Razlika je samo što su ovde trendovi mnogo lakše prihvataju.
Na seminarima se, kao trend za sledeću sezonu, najavljuju “dramatične boje”, a kosa se boji po sekcijama. Slikovito rečeno, jedan deo glave biće npr. plav, a drugi crn ili prednji deo kose, uz lice, boji se u crveno, dok je kosa na potiljku crna – rekao je Vladimir Simić za instagram profil namojnacin.

Frizure za devojke koje imaju smelosti

Sezonu pred nama obeležiće veliki kontrasti i mnogo različitih kombinacija za one koji pokazuju dovoljno smelosti.

– Postoji mnogo različitih kombinacija, koje će moći da se ponesu, a sve ih karakterišu veliki kontrasti. Ako pogledate kako trenutno izgleda Dua Lipa, biće vam jasno kako to „u praksi“ izgleda. Sigurno je da će ovaj tip bojenja poneti devojke koje pomno prate trendove, kao i one koje imaju modnu smelost – objasnio je naš poznati frizer.

dua lipa kosa lepota

Vraćaju se frizure od pre nekoliko sezona

U trendu će biti i boje koje su bile aktuelne pre nekoliko sezona, hladnije nijanse  braon kose,  ali i one koje idu na ljubičasto, teget ili zeleno. U salonima se po njegovim rečima traži „sve i svašta“, dok je za njegov ukus i dalje najlepša lepo iznijansirana kosa.

– Ponovo se vraćaju boje peska i žita, koje su bile aktuelne pre par sezona. Dakle, plavi tonovi sa žutim odsjajem, koji veoma lepo izgledaju. Braon kosa je uvek aktuelna, samo što se sledećih meseci neće insistirati na bojama čokolade i drugim toplim tonovima, već na hladnim nijansama. Tražiće se braon boje koje idu na ljubičasto, teget ili zeleno – izneo je detalje američkih trendova za ovu sezonu Simić.

I dalje su u trendu frizure sa iznijansiranim pramenovima

U salonima se, kao i svuda, traži sve i svašta, a meni je i dalje kosa najlepša s pramenovima. Trendovi dolaze i prolaze, ali – po mom mišljenju – najbolje izgleda lepo iznijansirana kosa, ne kojoj se ti tonovi fino uklapaju, pa još ako je dobro ošišana – rekao je frizer uz napomenu da je frizura Dženifer Lopez  na Superbolu izgledala fantastično.

Svako ko je gledao Dženifer Lopez na Superbolu, mogao je da primeti koliko pramenovi, koje ona već godinama nosi, mogu da izgledaju fantastično. To je primer frizure koju bi većina žena poželelela, jer izgleda odlično, a ne iziskuje odvažnost da bi se nosila. Kad smo već kod Superbola, moram da pomenem i vrlo interesntnu Šakirinu boju, koja je između bakarne i plave.

frizura kosa dzenifer lepota

 

Neke frizure ne izlaze iz mode

– Što se šišanja tiče, ponovo se insistira na „debelom“, ravno sečenom pažu (bez tanjenja krajeva). Ana Vintur zna zašto ne odustaje od njega – zaključio je naš uspešni frizer.

frizura kosa lepota

 

Foto: Guliver/Getty

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.