Categories Kosa

#instainspo: Jednostavne letnje frizure

Tokom toplih letnjih dana omiljen nam je messy, nemaran i opušten izgled kose. Upravo jednostavno izlomljena kosa, ili messy punđica, frizure su u kojima tokom leta uživamo i koje čine da izgledamo ležerno i šarmantno.

Kada su frizure u pitanjuk, tokom leta i ne želimo baš mnogo vremena da posvećujemo frizurama. Ipak, onih dana kada želimo da izgledamo trendi postoje chic letnje frizure, koje možemo napraviti u svega par poraka i za ne više od 3 minuta.

Jedna od naših omiljenih letnjih frizura je definitivno punđa. Bilo da je reč o visokoj, ili niskoj punđi, besprekorno oblikovanoj, ili messy, izgledaćete chic, damski, a sebi ćete uštedeti mnogo vremena koje inače ulažete u stilizovanje besprekorne frizure.

@fakander

Još jedna frizura, koju nosimo još od početka sezone festivala je polupodignuta kosa, u messy punđicu ili visoki rep na temenu. Kada su ove jednostavne frizure u pitanju, možete se odlučiti za određene aksesoare za kosu, kako biste frizuru podigli na viši nivo.

@fakander

Apsolutno omiljena frizura ovog leta je blago izlomljena “morska” kosa, čiji izgled jednostavno možete podići trendi ukosnicama, maramama ili rajfovima i da uživate u svom morskom hair look-u tokom celog dana.

@fakander

Foto:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA