Predstavljamo vam pametnu četku za kosu

by | 10 marta, 2017

L’Oreal je početkom godine u Las Vegasu iznenadio sve svojim novitetom – pametnom četkom za kosu. Pametna četka u sebi ima ugrađen high-tech mikrofon, akcelerometar, žiroskop, i različite vrste senzora koji bežično dele podatke sa aplikacijom na telefonu i informišu vas o statusu zdravlja vaše kose.

 

 

Svaki od ovih delova rade zajedno kako bi izgradili profil vaše kose, koji je zasnovan na njenom zdravlju. Ugrađene high tech karakteristike (koje se pokreću sa AAA baterijama) L’Oreal pametne četke rade zajedno da bi identifikovale kako češljate kosu. Mikrofon „sluša“ kosu koja prolazi kroz dlačice od najlona i veprove dlake, dok akcelerometar, žiroskop i senzori mere brzinu, rastojanje i distancu koju četka prelazi.

Pročitajte i…Botoks kose: Ovo je moje iskustvo

Kliknite na sledeću stranicu…

LOREAL

Bilo da je vaša kosa mokra ili suva, količinu pritiska i zaustavljanje (u slučaju zamršenih pramenova) dok je češljate. Svaki podatak se sakuplja i analizira kako bi ste na kraju naučili kako se vaša kosa ponaša. L’Oreal pametna četka će biti u prodaji sredinom godine.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.