Šakira vam otkriva pet saveta za živahne uvojke i upečatljivu frizuru

by | 19 oktobra, 2020
kovrdžava kosa

Šakiru obožavamo zbog jedinstvenog glasa, energičnog plesa, atraktivnih nastupa, kao i razbarušenih loknica. Otkako je 2005. prvi put zakoračila na mejnstrim muzičku scenu, kovrdžava kosa postala je njen zaštitni znak. Ako mislite da je njena frizura stvar genetike i da tako izgleda kada ustane iz kreveta, varate se. Lepotica je još davno podelila fotografiju nastalu neposredno pred nastup. Mnogo viklera prati komentar Niko nije rekao da će biti lako.

Njena frizerka, Sintija Alvarez, podelila je još nekoliko detalja o tome kako stilizuje Šakirinu frizuru. (Pročitaj: Postala je prepoznatljiva zahvaljujući frizuri, ali nije joj se oduvek dopadala)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira) on

1. Koristi preparate za kovrdžavu kosu, kao i one protiv naelektrisanja

2. Za formiranje i učvršćivanje lokni upotrebljava figaro
Iako Šakira ima prirodno kovrdžavu kosu, pojedine pramenove treba dodatno oblikovati figarom. (Pročitaj: Frizer Džej Lo otkriva: Kako da dobijete volumen kose koji ne može da poremeti ni apokalipsa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira) on

3. Koristi češalj sa širokim zupcima
Frizeri preporučuju upotrebu češlja sa širokim zupcima na kovrdžavoj kosi jer se na taj način lako raščešlja, a lokne ne izgube oblik. (Pročitaj: Evo gde grešite u raščešljavanju kose)

4. Dok joj se kosa suši, na njoj drži metalne klipse
Nakon nanošenja proizvoda za negu, na Šakirinu kosu frizer stavlja klipse. One će definisati uvojake i pomoći da se izbegne naelektrisanje koje je karakteristično za lokne osušene na vazduhu.

Kovrdžava kosa je njen zaštitni znak

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira) on

5. Brine o svojoj kosi
Među proizvodima koje pevačica redovno koristi, uvek se nalazi i neki sprej za zaštitu od toplote. On sprečava da se dlaka tokom upotrebe figara ili pegle za kosu ošteti i izgubi vlažnost (ona kovrdžavoj teksturi već nedostaje). S obzirom na to da bez zdrave kose nema lepe frizure, ovo je potpuno očekivano. (Pročitaj: Ova boja kose pristaje svima, bez obzira na ten i boju očiju)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira) on

 

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.