Lejdi Gaga unosi inovacije u svoj kozmetički brend “Haus Labs” – evo šta treba da znate o tome

by | 16 maja, 2022
haus labs

Beauty brend Lejdi Gage Haus Labs uskoro će biti dostupan još većem broju ljubitelja kvalitetne kozmetike širom sveta. Najveća novina? Brend će se fokusirati na clean mejkap. Šta je još novo u Haus Labs by Lady Gaga (ranije Haus Laboratories)? Otkrijte u nastavku.

Veliki zaokret: Od Haus Laboratories do Haus Labs

Lejdi Gaga je Haus Laboratories pokrenula 2019. godine, a proizvodi ovog brenda bili su dostupni isključivo na Amazonu i web-stranici brenda. Njihovo elegantno crno pakovanje dobilo je oduševljene kritike, a najhvaljeniji i najprodavaniji bio je Haus Laboratories Eye-Lie-Ner.

Za veliki zaokret saznali smo prošle nedelje, kada su fanovi primetili da su uklonjene sve objave sa Instagram stranice brenda. Mnogi su bili radoznali zbog ovog poteza i spekulisalo se da je u toku osvežavanje identiteta brenda.

I bili su u pravu. Brend je ubrzo predstavio novi slogan – Budućnost je lepa, novo ime — Haus Labs by Lady Gaga — i, ono što nas posebno raduje, fokusirao se na čistu lepotu (clean beauty). Osvežen je i logo brenda, koji sada ima jednostavniji font i pastelnu tirkiznu nijansu za razliku od originalne crne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Haus Labs by Lady Gaga (@hauslabs)

Fokus: Čiste formulacije

Redizajnirani brend nudiće „umetnički mejkap koji pokreće inovacija“. Iako brend tek treba da otkrije više detalja o proizvodima, naglašeno je da će kozmetika biti veganska i cruelty-free. Brend će takođe nuditi proizvode koje karakteriše „vrhunska tehnologija, vrhunski pigmenti i vrhunske performanse“, uz dodatne benefite u vidu sastojaka koji neguju kožu.

– Izuzetno sam uzbuđena što mogu da objavim da donosimo potpuno novu clean umetničku šminku – napisala je Gaga na društvenim mrežama. – Haus Labs smatra da je umetnost za svakoga i da niko ne treba da rizikuje zdravlje svoje kože ili da žrtvuje svoje moralne principe i vrednosti da bi imao priliku da izrazi svoju ličnost mejkapom visokih performansi.

Kada će novi proizovdi biti dostupni?

Haus Labs by Lady Gaga biće dostupan od 9. juna na sajtu hauslabs.com, kao i u odabranim Sephorinim radnjama, prvo u SAD i Kanadi.

Instagram / @hauslabs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.