Categories Fitness, Lepota

L&Z izbor: Najbolje fitnes aplikacije

Ponekad jednostavno niste sigurni kako da organizujete svoj trening, ali zato su tu aplikacije, koje u mnogome olakšavaju stvar i čine da vaš trening  bude dobro organizovan i efikasan.

Ono u čemu će vam aplikacije dodatno pomoći je konstantna mogućnost da pratite svoj napredak. Pratite svoje podatke, svake sedmice, da biste na taj način znali u kom smeru dalje da planirate svoje treninge.

Spremili smo za vas najbolje fitnes aplikacije, koje će za nekoliko trenutaka pretvoriti vaš telefon u ličnog fitnes instruktora:

1. Freeletics Bodyweight

Ova aplikacija nudi vam treninge dužine od 5 do 30 minuta. Ukoliko pak, izaberete plaćenu opciju, ličnog trenera, dobićete personalizovan plan treninga za ceo mesec.

2. Pear

Ovo je aplikacija za trening snage, sadrži vežbe izdržljivosti, kardio i joge. Možete pronaći adekvatne vežbe, koje ćete sami uskladiti sa svojim mogućnostima.

3. Sworkit

Ova aplikacija idealna je ako želite da fokus stavite na određeni deo tela, jer su u njoj vežbe grupisane upravo prema delu tela na kome želite da radite. Izaberite svoj cilj i način  vežbanja i ova aplikacija će vam isplanirati trening u skladu sa tim.

Pročitajte i…Za dobro jutro: Kratak trening koji će vas razbuditi (VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA