L&Z recenzija: FOREO LUNA FOFO

by | 30 aprila, 2019

Ukoliko čitate ovu recenziju, velike su šanse da ste proveli sate na Instagramu ili Jutjubu tražeći idealnu beauty rutinu za negu vašeg lica. Problem sa kojim se svi suočavamo tražeći savete na ovaj način je to što online beauty gurui nisu videli uživo vaše lice, a različiti tipovi kože traže različitu negu, tako da nikada ne možete biti sigurni da će njihovi saveti potpuno odgovarati i vašoj koži.FOREO LUNA fofo ima rešenje za ovaj problem! Revolucionarni LUNA fofo je prvi proizvod koji svakom korisniku nudi personalizovanu i jedinstvenu negu baziranu na vašem tipu kože!

Piše: Nevena Milosavljević,  urednica portala www.lepotaizdravlje.rs

 

 

Šta je Foreo Luna Fofo?

U suštini, to je preslatka, pametna, silikonska četkica za čišćenje lica sa jedinstvenom tehnologijom za merenje stanja vaše kože. Ovo je četkica sa „mozgom“ , vaš lični beauty coach!


LUNA fofo ima napredne senzore koji se povezuju sa aplikacijom FOREO (dostupna na App store i Play store) radi merenja nivoa hidratacije, i koji prikazuju zdravlje kože.LUNA fofo omogućava praćenje stanja kože i na osnovu toga pruža jedinstvene rutine čišćenja lica koje se prilagođavaju tvojoj koži. Uređaj prati i reaguje na unutrašnje i spoljne faktore koji utiču na zdravlje kože, uključujući promene u klimi, prehrani i unosu vode, radi postizanja savršenog tena.


LUNA fofo olakšava praćenje nivoa hidratacije kože direktnim slanjem rezultata na displej aplikacije. Nakon svake analize kože aplikacija FOREO stvara jedinstvenu rutinu čišćenja lica i povezuje je s uređajem LUNA fofo kako bi čišćenje bilo prilagođeno potrebama vaše kože i ostvarilo optimalne rezultate. Redovna analiza rezultira personalizovanom rutinom.

Nakon skeniranja, očitavanja kože koriste se za stvaranje jedinstvenog programa nege s personalizovanom jačinom i trajanjem čišćenja za ključna područja lica. Osim toga, T-Sonic™ pulsacije visoke frekvencije i mekana silikonska površina uređaja čiste lice od masnoća, nečistoća i ostataka šminke, nežno uklanjajući mrtve ćelije na koži.Uređaj LUNA fofo jedinstven je zbog naprednih hipoalergenskih pozlaćenih senzora, koji su pozlaćeni 24-karatnim zlatom, koji su integrisani u medicinski neporozni silikon a koji omogućavaju ovom uređaju, za čišćenje i analizu lica, očitavanje nivoa hidratacije kože.LUNA fofo je u potpunosti vodootporan i antibakterijski proizvod.

Kako radi LUNA fofo?

Korak 1: Povezivanje aplikacije i uređaja

Potrebno je preuzeti aplikaciju FOREO For You koje je dostupna u Google Play (Android) i App Storu (iOS). Slediti upustva za kreiranje profila (upisati osnove podatke, zatim godine, tip kože, koliko puta vežbate i koliko čaša vode unosite u organizam na dnevnom nivou), te se uz pomoć Bluetooth tehnologije povezati sa LUNA fofo uređajem. Aplikacija će vas voditi kroz postupak povezivanja. Sve je gotovo u par sekundi.

Korak 2: Analiza kože i kreiranje personalizovane nege

Pre analiziranja kože potrebno je očistiti i osušiti lice peškirom.Na uređaju pritisnite dugme i sledite uputstva. Prateći upustva iz aplikacije, pozlaćene senzore od 24-karatnog zlata, prislonite na obraze, nos i čelo kako bi vam uređaj izmerio stanje kože. Nakon obrade dobićete analizu vaše kože i preporučenu dnevnu rutinu čišćenja lica.
Dobićete sledeće rezultate: nivo hidriranosti kože (visok, srednji,nizak) koji vam zavisi od količine vode koji unosite, zatim konačnu ocenu stanja vaše kože (od 0-100) koja zavisi od pravilne nege i čišćenja, kao i procenu starosti vaše kože-koliko godina je starija ili mladja u odnosu na vaše stvarne godine. Personalizovana LUNA fofonega traje ukupno jedan minut, a od stanja vaše kože zavisi koju ćete regiju najduže čistiti (npr.ako imate mešovitu kožu kao ja,dobićete preporuku da čistite 20 sekundi čelo i nos, zbog masnije T-zone, a obraze po 10 sekundi).

Korak 3: Čišćenje lica

Na lice nanesite proizvod za čišćenje lica, pokvasite uređaj vodom i uključite LUNA fofo. Laganim kružnim pokretima čistite lice prema preporučenim upustvima za vaš tip kože. Možete i da pokvasite lice i LUNA fofo, zatim na uređaj stavite gel za umivanje i čišćenje može da počne!

Moja preporučena LUNA fofo nega lica izgleda ovako:

Kome je namenjen, i da li je pogodan za osetljivu kožu?

Medicinski silikon uređaja LUNA fofo koji se brzo suši, za razliku od četki izrađenih od najlona – apsolutno je otporan na zadrzavanje bakterija na njemu. Dvozonska površina ovog uređaja prilagođena je svim tipovima kože i dizajnirana za temeljno, precizno čišćenje.

Kako LUNA fofo deluje na kožu?

Sa obzirom na to da sam već dugo korisnik LUNA play plus uređaja znala sam šta da očekujem-blistavu i čistu kožu,smanjene pore, svežinu i jedrinu lica + personalizovanu negu! FOREO četkice za lice su odavno postale deo moje svakodnevne beauty rutine-jednostavno ne mogu da zamislim čišćenje lica bez FOREO uređaja. Godinama sam koristila Clarisonic uređaj za čišćenje lica, ali čim je Foreo izašao na tržište-zamenila sam ga. Razlog? FOREO je kompaktniji, manji, jednostavniji za upotrebu, vodootporan, antibakterijski, lako se čisti i, naravno, odlično čisti lice! I jednostavno je presladak, dolazi u sedam boja (roze je moj favorit).:) U eri modernih tehologija, nezamisliva mi je rutina čišćenja lica bez beauty gedžeta, tako da ukoliko do sada niste, obavezno vašoj kolekciji dodajte FOREOLUNA fofo. Rezultate ćete videti nakon prve upotrebe, a nakon dve ili tri nedelje upotrebe FOREO LUNA fofo će vam doslovno transformisati kožu lica!

Ukoliko imate višak sebuma, bubuljice, mitisere…ovaj uređaj će vam rešiti ove beauty probleme. Koža lica će vam biti blistava, nežna, elastična, pore smanjene. Obavezno kupite proveren gel za umivanje lica koji ćete naneti na LUNA fofo i uživajte u čišćenju! Omiljena karateristika FOREO LUNAfofo je čišćenje koje traje jedan minut-idealno za zaposlene i zauzete devojke koje su stalno u pokretu! Samo jedan minut čišćenje ujutru i uveče dovoljno je da imate zdravu i lepu kožu. LUNA fofo je prvi proizvod koji nudi personalizovanu negu za svaku ženu.

Moji rezultati su izgledali ovako:

Dobila sam konačnu ocenu 66/100, nivo hidriranosti mi je visok što je odlično (nošenje čaše vode svuda sa sobom se konačno isplatilo) starost kože je 27 godina, jedna godina manje u odnosu na moje stvarne godine, što je takodje odlično!:) Rutina čišćenja je 20 sekundi za nos i čelo jer su masniji od drugih delova lica, a preporučeno čišćenje obraza je po 10 sekundi.Posle nedelju dana redovne upotrebe LUNAfofo, ocena stanja kože je porasla na 80/100.

Volela bih kada bi postojala mogućnost da dobijem još detaljnije objašnjenje ovih rezultata u aplikaciji posebno ocene stanja kože tj. koji su to nedostaci na koži koji formiraju ovaj rezultat. Nama ženama detalja nikada dosta. Ovih dana koristim 8 korejskih proizvoda (K-Beauty opsesija:))pa je moguće da mi se zbog toga preterano luči sebum, što dovodi do ovih rezultata…:)

Cena:– 89 EUR na foreo.com
– 10.680 RSD (snižena cena do 5. maja) na https://hilife.rs/shop/kategorija/foreo/

Da li bih preporučila ovaj proizvod?

Da! LUNA fofo je efikasan,inovativan, zabavan i praktičan beauty gedžet koji definitivno morate imati.Kada jednom predjete na čišćenje lica sa FOREO uređajima, i iskusite sve benefite koje daje koži, garantujem da se više nećete vratiti tradicionalnim metodama čišćenja lica! LUNAfofo je vaš lični beauty coach koji vas opominje da živite zdravijim životom-povećate unos vode, imate više sna i da se pravilno negujete. Definitivno, LUNA fofo je proizvod koji će ući u moje beauty favorite godine!

 

Foto: Ig @foreo,privatna arhiva

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.