Blend It Yourself: Napravite sami svoju BB kremu, CC kremu ili puder

by | 25 maja, 2017

Jedna kap. Beskrajne mogućnosti. Predstavljamo novi proizvod koji dolazi iz kompanije Clinique. U pitanju je BIY Blend It Yourself Pigment Drops koji će nam omogućiti da pretvorimo svoju omiljenu kremu u BB, CC verziju ili puder koji potpuno prekriva. To činimo prilagođavajući broj kapi ovog proizvoda, dok istovremeno uživamo u svim prednostima i benefitima omiljene kreme.

Foto: PR

Šta je tu novo?

BIY Blend It Yourself Pigment Drops su gusto koncentrisani pigmenti u laganoj dvofaznoj formuli. Kad se te dve faze dobro protresu formula se pretvara u laganu tečnu formulaciju koja vrlo jednostavno i precizno može da se pomeša sa vašom kremom za hidrataciju.

Kako ovaj proizvod deluje?

Jedna kap čistog pigmenta daje prozračno prekrivanje. Dve do tri kapi rezultiraju umerenim do potpunim prekrivanjem. Ovaj revolucionarni proizvod sadrži tehnologiju koja omogućava instant spajanje sastojaka i transformiše bilo koju vašu kremu za negu u BB, CC ili puder sa potpunim prekrivanjem.

Kako se koristi?

Dobro protresite bočicu pre svakog korišćenja, oko 10-ak sekundi. Odvojite manju količinu (veličine bisera) svoje omiljene kreme na dlan. Nežno pritisnite bočicu i dopustite da željena količina kapi sama padne u kremu na dlanu:

1 kap = prozračno prekrivanje
2 kapi = umereno prekrivanje
3 kapi = potpuno prekrivanje

Promešajte prstima kremu i kapi Blend It Yourself, dok ne dobijete kompaktnu celinu, te nanesite na lice.

Gde se može kupiti i koliko košta?

Nove BIY Blend It Yourself Pigment Drops možete pronaći u svim Sephora parfimerijama u Srbiji po ceni od 4.260 din.

Ovaj video će vam dodatno približiti BIY priču…

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.