NIVEA otkriva: Kako starimo danas

Kompanija Beiersdorf sprovela je istraživanje o tome kako žene danas gledaju na neizbežni proces starenja i pružila im priliku da se uvere u efikasnost NIVEA Q10 plus dnevne kreme protiv bora.

Foto: PR

Starenje kože neizbežan je proces, ali ga žene širom sveta više ne doživljavaju kao nešto negativno – potpuno su mu izmenile pristup. Mnoge žene u tridesetim, četrdesetim, ili pedesetim, imaju mnogo više samopouzdanije, osećaju se lepše i ispunjenije nego u svojim dvadesetim. Rezultati istraživanja koje je sproveo tim stručnjaka Beiersdorf kompanije otkrili su da je proces starenja kod žena drugačiji nego što su očekivali – mnogo je opušteniji, zabavniji i zanimljiviji. Žene su otkrile da je najvažnije da žive u sadašnjem trenutku i da teže ka tome da se konstantno osećaju dobro. A da bi se to i ostvarilo, žele da im koža izgleda mladalački i sveže.

Foto: PR

Kako bi im pomogla u ovom procesu i omogućila im da uživaju u svakom momentu, kompanija Beiersdorf sprovela je četiri zasebna istraživanja u kojima je učestvovalo više desetina žena, koje su testirale NIVEA Q10plus dnevnu kremu protiv bora (1.181 din.). Reč je o kremi koja vraća koži koenzim Q10, ključni element za njenu negu, koji naše telo samo proizvodi, a čiji nivo opada sa godinama. Zahvaljujući redovnoj upotrebi NIVEA Q10plus dnevne kreme protiv bora, koža je elastičnija, ponovo mlada i preporođena, a bore manje primetne. No, NIVEA ima i efikasnog noćnog, antiejdž terapeuta – Q10plus noćnu kremu protiv bora (1.181 din.) koja pospešuje regeneraciju kože tokom sna. A kombinacija ova dva proizvoda omogući će ženama da upravo sada dožive svoje najbolje trenutke.


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.