Svakodnevna nega i pravilno odabrana krema čuvaju kožu od tragova vremena

by | 30 maja, 2017

L’Oreal Paris laboratorije su u stalnoj potrazi za rešenjima, koja će ženama širom sveta pomoći da mladalački izgled održavaju uz odgovarajuću, svakodnevnu negu. U toj misiji korak dalje čini Revitalift Laser, nega protiv starenja kože, koja se usuđuje da se suprotstavi tretmanu laserom. Zahvaljujući formuli sa visokom koncentracijom hijaluronske kiseline i proxilana, ova nega ima trostruki efekat – umanjuje bore, učvršćuje kožu i preoblikuje konture lica. Zar upravo to nije ono o čemu svaka od nas sanja?

Dr Jasmina Lalošević

Na našem tržištu Revitalift Laser nega uživa i podršku doktorke Jasmine Lalošević, koja potvrđuje da – kada je reč o početku nege protiv bora – ne postoji “previše rano”. Doktorka Lalošević kaže: “Iz dana u dan koža stari i fiziološki se menja. Da bismo se suprotstavili tim promenama, nužna je prava mera, ali i da ne preterujemo u estetskim i antiejdž tretmanima, kao i u upotrebi krema. Pravilan odabir je najvažniji, jer je koži – kao živom organu – potrebno dozvoliti da bude aktivna i da sama proizvodi svoj hijaluron i kolagen. Mi joj možemo pomoći u tome i stimulisati je, ali nikako ne smemo da je zbunjujemo bilo kakvim preterivanjem. Kao što je bezbroj puta ponovljeno – manje je više, a najvažniji je pravilan izbor nege, što podrazumeva vođenje računa o stanju kože i godinama koje imamo.”

Kada se govori o nezi čini nam se da sve znamo, a onda – dok slušamo stručnjaka – shvatimo da to što zaista znamo, neretko zaboravimo da uradimo. Zato ćemo, podsećanja radi, još jednom pomenuti ono što je najvažnije:

Pravilna nega je ključ lepog izgleda i zadovoljne žene u njenim odraslim godinama, a osnove se stiču još u detinjustvu.

Promene na koži su različite u različitim životnom dobima (hronološko starenje), pa su zato potrebe žena u tridesetim drugačije nego u četrdesetim ili pedesetim godinama.

Koža, dok je mlada, proizvodi količine hijalurona koje joj daju volumen i jedrinu, a mlada kolagenska vlakna pružaju čvrstinu i elastičnost. U tridesetim sve to počinje polako da se menja, dok su četrdesete i godine koje slede vreme za antiage negu. Ona, u svakom slučaju, podrazumeva pravilan odabir kreme.

Za svakodnevnu negu kože protiv bora L’Oreal Paris vam nudi Revitalift Laser rutinu,koja obuhvata dnevnu i noćnu kremu, kremu za predeo oko očiju i serum.

Isprobajte i vi Revitalift Laser negu i uverite se svojim očima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.