Make up trendovi za 2019.

by | 26 decembra, 2018

Tek što smo se navikli na mejkap trendove koje nam je servirala 2018. godina, njenim završetkom otvaramo vrata nekim lookovima. Već se uveliko šuška kako će ovo biti godina u kojoj će se potpuno promeniti neka make up pravila, a o čemu je tačno reč saznajte u nastavku!

Sudeći po brojnim novitetima i trendovima koje najavljuju poznati šminkeri, 2019. će biti zanimljiva godina što se tiče mejkapa. Iako smo svesni da ulazimo u sasvim novu godinu, sudeći po trendovima koji se predviđaju imamo osećaj kao da smo tu pustolovinu već proživeli. Reč je naravno o povratku 90-ih te i mejkap blagodetima koji su vezani uz to razdoblje. Tako će naše usne krasiti smeđe nijanse ruževa koje će biti za nijansu tamnije od boje naših prirodnih.

Za razliku od ove sezone, u sledećoj godini prirodan look ćemo nositi i u večernjim izdanjima, a naglasak će svakako biti na prirodnim obrvama. Dakle, u 2019. zaboravite na instagramske obrve zbog kojih smo svi jedno vreme izgledali poprilično klonirano!

Zatim, celi fokus mejkapa u novoj godini biće na ajlajneru, pa pokušajte da usavršite tehniku stavljanja. Takođe, crni ajlajner će dobiti svoje ‘pojačanje’ čije začetke smo mogli primetiti i krajem ove godine, a to su ajlajneri u boji, pa slobodno prepustite svojoj mašti na volju.

Ono što ćemo ostaviti u ovoj godini biće prenaglašeno konturisanje lica koje će zameniti nekoliko poteza bronzerom po ključnim mestima kako bi uokvirili lice. Iz svega navedenog, čini nam se kako ulazimo u godinu koja slavi jednostavnost, ali sa dozom elegancije!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.