Margo Robi predstavljena kao zaštitno lice Šanel parfema „Gabrielle Chanel Essence“

by | 2 avgusta, 2019

Margot Robi, austrlijska  glumica čija je karijera u poslednjih nekoliko godina doživela neverovatan uspeh, među svoje poslovne saradnje može staviti još jednu, sa Šanelom.

Naime, upravo je ona odabrana kao zaštitno lice njihovog novog parfema, Gabrielle Chanel Essence, i to ne samo zato što je neverovatno talentovana i lepa. Osim toga, iz Chanela objašnjavaju kako ih je osvojila svojom jedinstvenom ličnošću, a nije na odmet ni to što je jedna od glavnih zvezda filma o kojem se poslednjih meseci najviše priča, „Once Upon a Time… in Hollywood“ Quentina Tarantina.

Sam parfem je kreirao Olivier Polge, i to u saradnji sa Laboratory of Fragrance Creation and Development. Kako je rekao, ova nova interpretacija donosi miris koji je još senzualniji i još opojniji. Kompozicija je bazirana oko belog cveća (jasmin, ylang-ylang, tuberoza i cvet narandže), sa tim da se posebno treba istaknuti maestralna tuberoza iz grada Grassea. Gabrielle Chanel Essence bi se u Evropi u prodaji trebao naći od 1. septembra.

 

Foto:pr

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.