Pristupačno a efikasno: 5 fantastičnih drogerijskih proizvoda

Mejkap umetnica Vanja Radosavljević otkriva koji su omiljene drogerijske proizvode. Vredi ih isprobati!

by | 18 juna, 2021

Živimo u zlatno doba drogerijske šminke. Ranije to nije bio slučaj, ali danas ne moramo da žrtvujemo efikasnost zbog pristupačnosti – možemo da imamo jedno i drugo. Upravo zato sam odlučila sa podelim sa vana svojih 5 must have. Dakle, hajde da vidimo koji su to najbolji drogerijski proizvodi.

Piše: Vanja Radosavljević

Top 5: Najbolji drogerijski proizvodi

 

1.

Bronzer Bourjois Delice de Poudre koristim godinama. U pitanju je savršena neutralna nijansa koja pristaje svakom tenu. Pigmentovan je taman koliko treba i ne ostavlja fleke. Prosto savršen!


 

2.

Korektor Maybelline Fit Me – hidratantan, a ne uvlači se u fine linije i pokriva taman koliko treba. Odličan izbor nijansi, a za tu cenu jednostavno bolji ne postoji.


 

3.

Puder L’Oréal True Match –s njim nema greške. Nudi možda i najveći izbor nijansi što se tiče drogerijske šminke – od neutralnih toplih do hladnih. Srednje je pokrivne moći, ali nadogradiv, odlično se stapa sa kožom, daje zdrav sjaj i uz adekvatnu pripremu odgovara gotovo svakom tipu kože.


 

4.

Olovka za usne Nyx Lip Liner – njihova formula je prosto savršena: dugotrajna, pigmentovana, ni previše mekana ni previše tvrda. Moja omiljena nijansa je neutral. Koristim je ispod svakog karmina ili sjaja za usne – i nude i jarkih, kao bazu i konturu.


 

5.

Hajlajter Wet n Wild MegaGlo – najbolji drogerijski hajlajter, po mom mišljenju, dolazi u dve prelepe nijanse. Odlična tekstura i sjaj koji se stapa sa kožom i ne izgleda kao bela sedefasta linija.


 

Vanja makeup

Vaša makeup umetnica Vanja Radosavljević

Vanja se šminkanjem bavi duže od decenije i za to vreme je prošla brojne edukacije. Bavi se i modnom (scenskom) šminkom, a njeni radovi upotpunjavali su modne revije brendova poput DQ i MonaLacko. Vanja veruje da se sa 20 minuta vremena i nekoliko ključnih proizvoda može napraviti čudo. Ubeđena je i da šminka ne treba da te maskira nego da istakne ono što je najlepše na tvom licu. Sada je rešila da svoje znanje i umeće deli sa čitateljkama portala lepotaizdravlje.rs.

Pročitajte i… Odlične drogerijske četkice za savršen ten

Karolina Grabowska via Pexels