Ako niste u potpunosti zadovoljni svojim izgledom, ovi make up trikovi će vam pomoći da to ispravite

by | 21 januara, 2017

Ako niste u potpunosti zadovoljni svojim izgledom, pomozite sebi uz pomoć pojedinih make up trikova. Evo nekoliko saveta…

Foto:  pixabay.com

Foto: pixabay.com

1. Kratko lice

Kako bi malo produžili lice, nanesite tamniji tečni puder na područje ispod obraza, nakon toga uzmite puder koji odgovara vašem tenu i namažite lice lagano mešajući nijanse dva pudera. Jagodice će se istaknuti i lice će izgledati duže.

2. Široki obrazi

Ako želite da vam lice uže izgleda, jer obraščići su se razbacali na sve strane – postoji rešenje. Nanesite tamniju nijansu pudera na spoljnu stranu obraza i sve naravno spojite sa svetlijim puderom.

Pročitajte i...6 moćnih tretmana za noćnu negu lica

Nastavak…

Foto:  pixabay.com

Foto: pixabay.com

3. Mala brada i veliko čelo

Ako imate manju bradu onda na nju nanesite svetliji puder nego na ostali deo lica. Veliko čelo možete prividno smanjiti ako na njega nanesete tamniji puder.

4. Moj nos, moj ponos

Nos se može vizualno smanjiti tako da tamniji puder nanesete ispod njega i na vrh, a ako želite da ga povećate, na ista mesta nanesite svetliji puder. Uski nos proširite stavljajući svetliju nijansu pudera na njegove strane, a široki suzite takođe, nanoseći tamniji puder. Uvek pripazite da se ne vide linije i razlike tamnijeg i svetlijeg pudera na licu.

Pročitajte i…Olivija Palermo otkriva nam da kožu neguje proizvodom čija je cena manja od 200 dinara


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.