Categories Telo

Pronašli smo novu, čarobnu formulu za zavođenje u vreloj letnjoj noći + FACEBOOK GIVEAWAY

Početak leta, odmora, relaksacija i uživanje… Možda početak neke nove romanse? Spisak must have proizvoda za letnje uživanje sve je veći. Želimo da zablistamo kao nikada do sada, i ne samo zbog toga što ove godine idemo sa najboljom drugaricom na letovanje i osvajamo zavodljivim pogledima muška srca.

Da, slažemo se, biće tu ženskih priča, uživanja uz kafu, ali možda se izrodi i neka nova ljubav i razbukta strast sa mladićem kojeg smo očarale u vreloj letnjoj noći. Sigurni smo da neke od vas na odmor odlaze sa partnerom i željno iščekuju te sitne, letnje radosti. Duge šetnje pokraj mora, reke, ili jezera sigurno će biti ono po čemu ćemo, između ostalog, i pamtiti ovo letovanje. Mi znamo i kako!

Foto: PR

Mi smo čarobne žene koje svoj magični zavodljivi štapić kriju u senzualnosti, nezi, radosti i osmesima. Nosimo sa sobom sve ono što će nas činiti opuštenim, a ujedno otmenim divama. Patike? Može! Visoke potpetice? Može! Crveni ruž? Može! Možda ćemo nešto od toga preskočiti ili, pak, zaboraviti. No, jedno je sigurno: ono što ćemo uvek poneti sa sobom jeste jedinstvena nega nastala u želji da ženu učini čarobnom i nestvarnom, i to u samo jednom koktelu.

Foto: PR

Višenamenski proizvod Nuxe Huile Prodigieuse® OR čarobni zlatni koktel sa čak sedam dragocenih biljnih ulja učiniće nas istinskim divama ovog leta. Jednostavno – žene znaju kako. Dovoljno je da ponesete ovog senzualnog zavodnika sa sobom gde god se uputile, jer on će…

Istaći preplanulu boju
Nakon povratka sa plaže, posle prijatnog tuširanja, nanesite ovo zlatno ulje na telo. Dok se sedefaste čestice budu kotrljale po vašoj koži, osetićete da je ona zaista jedinstvena i drugačija, a preplanula boja još uočljivija i prirodnija.

Pročitajte i…7 načina da što duže zadržite bronzani ten

Umiriti kožu nakon sunčanja
Jedinstvena, neponovljiva formula mnogo puta kopiranog Huile Prodigieuse® OR čarobnog suvog ulja sada je dodatno unapređena. Inovativna formulacija sa Tsubaki uljem, uz dodatak vitamina E, sa visokohranljivim i hidrirajućim svojstvima, umiriće kožu nakon sunčanja.

Kliknite na sledeću stranicu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA