Categories Telo

Zašto toliko volimo parfeme?

Danas svaka od nas poseduje bar dve bočice s mirišljavom tečnošću koje koristi zavisno od prilike. Evo kako najčešće biramo parfeme i šta smatramo njihovim najjačim adutima…

Foto: PR

Lični pečat
Mnoge žene godinama su verne istom parfemu, onom s kojim žele da ih ljudi povezuju. Parfem kao potpis, ili signature parfume, jeste onaj koji odgovara vašim ličnim osobinama, bilo da se ubrajate u grupu snažnih žena, atraktivnih zavodnica, brižnih majki, nežnih romantičarki, ili pak “multifunkcionalnih”, modernih dama.

Modni aksesoar
Žene biraju parfeme u zavisnosti od prilike i često ga usklađuju sa outfitom. Večernja haljina i zavodljive note, sportski look i osvežavajuće, poslovni sastanak i one prefinjene, elegante, ili opuštena kafa s prijateljicama u oblaku cvetnog parfema? Vi birate!

Injekcija sreće
Mirisi su deo hedonizma, svojevrsan statusni simbol, ali i onaj mali luksuz dostupan većini nas. Savšen su i poklon. No, najvažnije od svega – čine nas srećnim, bilo da bude lepe uspomene, ili da nam omogućavaju da pomoću njih izrazimo svoj karakter i individualnost.

Foto: PR

Kec u rukavu
Jedan od najačih aduta parfema svakako je njegova sposobnost zavođenja. Određene mirisne note, poput mošusa, vanile, cimeta, jasmina, ljiljana, sandalovine, ruža i crnog papra stimulišu seksualno uzbuđenje, te su savršeni saveznici u ljubavnoj igri.
No, ne smemo izostaviti ni one poput NUXE Prodigieux® le parfum čarobnog parfema, koje bude ženstvenost i kao stvorene su za zavodljive i senzualne trenutke. Njegova priča započinje citrusnim notama bergamota i mandarine, a nastavlja se cvetnim notama cvetova narandže. Baršunasto srce čine note raskošnog buketa ruže, gardenije i magnolije, dok priču zaokužuju nežna vanila i kokosovo mleko. (50 ml 4.692 din.)

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA