Bili smo na događaju na kojem je brend NIVEA predstavio svoje novo zaštitno lice

by | 26 oktobra, 2021
NIVEA

NIVEA Hyaluron Cellular Filler linija proizoda protiv starenja kože dobila je novu ambasadorku – Slobodu Mićalović, poznatu po svojoj prirodnoj lepoti i uspešnoj glumačkoj karijeri. Ona savršeno oslikava vrednosti koje se oduvek vezuju za ovaj brend: ženstvenost, autentičnost, porodicu i pouzdanost.

NOVA MISIJA BRENDA NIVEA

Ovoga puta, pored filmske i pozorišne, Sloboda Mićalović preuzela je i ulogu zaštitnog lica novu linije protiv starenja kože – NIVEA Hyaluron Cellular Filler. Budući da je za mnoge Sloboda pravi sinonim za lepotu, sofisticiranost i jednostavnost, ovo partnerstvo došlo je kao prirodni sled događaja kojim NIVEA želi da istakne glavne vrednosti brenda. Novom kampanjom, NIVEA nastoji da podstakne žene da se svakodnevno neguju efikasnim proizvodima koji deluju u skladu sa mikrobiomom kože, te osećaju mlado.

Aleksandra Jeftanović i Sloboda Mićalović

U poslu kojim se bavim moje lice uvek je u prvom planu, zbog čega moram da ga negujem. Još kao sasvim mala devojčica, pokazivala sam naklonost prema kozmetici, a NIVEA je bila nezaobilazni proizvod u našem kupatilu, dok i danas predstavlja neizostavni deo moje svakodnevne beauty rutine“, rekla je Sloboda Mićalović. „Ponosna sam što sam deo ovog projekta i kampanje čiji je cilj da inspiriše žene da se osećaju mlado, jer ono što nosimo unutra čini da se osećamo lepo i spolja. Negovana žena je zadovoljna žena, a zadovoljna žena može da obasja celu planetu,“ dodala je ona.

Pročitajte i… Zašto je koža vrata, dekoltea i ruku podložnija bržem starenju?

Bogata Hyaluron Cellular Filler linija

Ideja o lepoti koja dolazi iznutra upravo je ono što povezuje Slobodu i NIVEA Hyaluron Cellular Filler liniju. Formulacija ovih proizvoda sadrži sastojke koji aktiviraju ćelijske procese u koži, te pospešuju proizvodnju hijaluronske kiseline, kolagena i elastina. Ona pruža trenutni efekat, dok redovnom upotrebom intenzivno smanjuje bore, poboljšava elastičnost kože i vraća joj sjaj.

Nova ambasadorka sa NIVEA timom

lepotaizdravlje.rsPR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.