Categories Kosa, Lepota

Nova hit frizura – Carrie Bradshaw lokne

Sex and the City je serija koja je donela pravu malu žensku revoluciju, kako u intimnom, tako i u modnom i beauty svetu, žena širom sveta. S obzirom na to da popularnost ove serije ne jenjava, modni i beauty trendovi, koje nam je ona donela, polako dobijaju status svevremenskih. 

Tako je ove sezone jedna od najpopularnijih frizura, koje nose it devojke, upravo frizura inspirisana kovrdžavom kosom Carrie Bradshaw. Ova frizura savršeno pristaje ženama, potpuno različitih karaktera, od onih romantičnih, do neobuzdanih i odvažnih, kakve su i sada mnogima omiljene lokne.

Ova frizura posebno je popularna jer našoj kosi daje vizuelno veći volumen.

Dame su posebno oduševljene jednostavnošću i ležernošću ove frizure, posebno što u nju zaista ne morate uložiti puno truda i vremena.

Carrie lokne možete napraviti uz pomoć figara, što bi nakon nekog vremena moglo oštetiti kosu, zbog prekomernog izlaganja visokim temperaturama. Zato je najbolje da ovaj look napravite tako što ćete jednostavno isplesti dve pletenice i prespavati sa njima. Kako bi lokne bile postojane tokom celog dana, uvek se možete poslužiti omiljenim sredstvom za stilizaciju kose.

Budite doterane i ležerne, a pre svega smele, baš kao Carrie.

Pročitajte i…Uz ove 2 frizure, kosa će vam izgledati savršeno i do nekoliko dana

Foto: @emilisindlev

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA