Od minimalnih do simboličnih: Neke od naših omiljenih selebriti tetovaža

tetovaža

Leto je sezona tetovaža – njihovog „defilea“. A ako razmišljete da ukrasite svoje telo novim “umetničkim delom”, pažljivo proučite našu listu!

Svaka tetovaža priča je za sebe i krije određenu poruku i simboliku, najčešće dobro znanu samo njenom vlasniku. No, kada su poznate ličnosti u pitanju, značenje ovih detalji na telu obično ne ostaje obavijeno velom tajne. Bar ne uvek! U nastavku vam prezentujemo neke od naših omiljenih tetovaža slavnih i otkrivamo neke od “pozadina” njihovih tattoo priča. Ko zna, možda vas inspirišu da se ovog leta odvažite i zakoračite u svet tattoo mastila!

U svetu selebriti tetovaža

Lili Reinhart

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIJU (@kaiju.ink)

Delikatan trag mastila na telu nije ništa novo za ovu američku glumicu. Reč je o šestoj tetovaži na njenom telu baziranoj na jednoj reči – BOŽANSTVO, koja – moramo se složiti – savršeno opisuje Lili!

Rita Ora

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Ako preferirate jednostavnost, obratite pažnju na prilično jednostavnu, ali dovoljno upečatljivu, cvetnu tetovaže ove pevačice koja – bez sumnje – privlači pažnju.

Demi Lovato

 

View this post on Instagram

 

A post shared by freakingsuun (@_freakingsuun_)

Veliki pauk na obrijanoj površini pevačicine glave izgleda kao da puzi prema njenom licu. Ovo delo inspirisanao je mitskim likom bake Pauka koja u snovima deli lekcije kako razumeti sebe i promeniti život. “Baka Pauk naučila nas je mnogim stvarima. Učila nas je o grančarstvu i tkanju. Učila nas je o vatri, svetlosti i tami. Naučila nas je da smo svi povezani na internetu – svako od nas ima svoje mesto u svetu”, napisala je Demi.

Hejli Biber

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_)

Hejli Biber istakla je značaj Njujorka u svom životu tako što je iza uha istetovirala naziv ovog grada i dodala sitni dijamant. Samo da pojasnimo – Njujork je njen omiljeni grad.

PROČITAJTE I…Privremene tetovaže za nokte su novi hit trend

Lusi Hejl

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale)

Ok, tetovaža leptira nije baš revolucionarna, ali ne možemo reći da ne nosi lepu simboliku. Zapravo, leptiri predstavljaju lepotu, metamorfozu, preporod i promene. Pretpostavljamo da se time rukovodila i Lusi!

Arijana Grande

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Evo još jednog leptira –“sletelog” na Arijanino rame. I bilo da se radi o odavanju počasti njenom idolu Maraji Keri, ili suptilnom nagoveštaju sopstvene, konstantne „metamorfoze“ tokom godina, koga briga! Reći ćemo vam samo da nam se ovaj tattoo pečat baš dopada.

Bela Hadid

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_)

Bela se opredelila za ispise na arapskom jeziku, i to na ramenima. Pitate se šta oni zapravo znače? Jedan poričuje: “Volim te”, dok se drugi prevodi kao “moja ljubav”. Originalno, delikatno i nežno, svakako!

Rijana

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)


Rijana je definitivno neko ko ne može da zamisli život bez tetovaža. U njenom slučaju zaista je teško odlučiti odakle početi i sa čime zaokružiti ovu tattoo priču – astrološkim znakom Ribe, zvezdom na vrhu levog uha, zvezdicama na ratu, „“buntovnim cvetom“ …  Ipaka, odluka je pala da u prvi plan istaknemo ruke – one su uvek izložene pogledima, ali i da vas pitamo: “ Smatrate li da je ipak malo previše detalja na njima?“

Selena Gomez

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Inspirisana svojim albumom i istoimenim brendom šminke, Selena je na vratu istetovirala Rare! Ni ne čudi što se odvažila na ovaj korak budući da je više puta pomenula kako je to njen najličniji album do sada.

 

 

lepotaizdravlje.rsInstagram

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.